Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nagyon távoli távkapcsolatról?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy nem pár száz kilométer van a két fél között hanem több ezer. Meddig tartható fenn? Mennyi az esélye annak, hogy tartós marad és esetleg komolyabbra fordul? Tudom, hogy rengeteg tényezőtől függ, de ettől függetlenül érdekelne a véleményetek. Esetleg ha valakinek személyes tapasztalata is van ezzel kapcsolatban, akkor szívesen elolvasom. Köszönöm a válaszokat! :)

2019. máj. 20. 21:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha úgy dolgoztok egy közös jövő felé, hogy alig ismeritek egymást, akkor lehet, hogy működni fog amíg küzdeni kell, de amikor már ott vagytok egymás mellett, akkor lehet hogy nagy csalódeás lesz mert nem olyan hogy elképzelted.
2019. máj. 20. 22:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed! :)
2019. máj. 20. 22:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látom értelmét és nem mennék bele, mert nem hajìtanám az egész életem, összes mindenkim, egy emberért hogy a világ másik felére költözzek (főleg nem ha eleve távkapcsolat volt és nem időközben lett az) és ezt mástól sem várom el.

De nem ítélem el aki ezt megteszi csak én spec a magam szempontjából nem látom értelmét.

2019. máj. 20. 23:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Abszolút megértem a véleményed! 🤔 Emberfüggő.
2019. máj. 20. 23:18
 15/24 anonim ***** válasza:
19%

Próbaljatok meg összeköltözni. Ezutan rövid időn belül úgyis jobban megismered. Én is most tervezgetek egy külföldön élő valakivel.

Elkezdtem utánakerdezni a dolgoknak, külföldön élt ismerősök tapasztalatairól: ha nem jön össze, vissza lehet jönni. Max munkahelyet valtasz.

Ha érzed hogy ő az igazi menni kell💑

2019. máj. 21. 07:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Én is ilyen pozitívan gondolkodok a dologról illetve tényleg, lesz ami lesz. Nem tudhatjuk a jövőt előre. :) Remélem sikeresen alakulnak a terveitek, sok boldogságot! :)
2019. máj. 21. 20:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

ez csak is rajtatok múlik!

sok akadálya van nagyon sok de ha a felek túljutnak rajta akkor ez a kapcsolat nagyon különleges és erős lesz!

ott van a kulturális, nyelvi különbség, + az időzóna

na meg a találkozás mert ha több ezer km távolság van nem tudsz menni minden hétvégén és ha mész is akkor min 1 hétre mész ki kell kérned a munkából szabit amit vagy előzőleg dolgozol le (általában csak így lehet) na meg a költségek repülőjegy (de pl ha mindig ketten álljátok akkor nem vészes, világ végére max 200 ezer)

az elhidegülés, a bizalom (hogy titokban nem csal-e meg), az elégedettség hogy java részt csak videó chat meg írás van!

de persze van előnye is pl: megtanuljátok az együtt töltött időt értékelni, meg ismersz egy új kultúrát nyelvet, időnként más országban vagy stb

fent lehet tartani max 1-2 évig mert ha eddig fent tartottátok akkor az azt jelenti hogy komoly a dolog és már össze kell kőltőznetekkk

prostscript:

nem rég meg ismertem egy külföldi lányt a világ másik végén él... és azota csak rá tudok gondolni remélem sikerül valahogy össze varázsolnom még ha csak távkapcsolat is lesz belőle alkalmankénti találkozokkal! előte nagyon sok lánnyal volt dolgom de még csak meg sem tudtak vibrálni senki sem.... és most olyan dolgokat fedezek fel magamban amikről nem is tudtam (már kezdtem azt hinni hogy egy jég szívű ember vagyok aki nem képes szeretni...)

2019. máj. 25. 02:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

8000km volt koztunk de azota osszekoltoztunk es osszehazasodtunk.

Beszeltem 1-2 emberrel akik hasonlo helyzetben voltak tehat nem egyedi eset :D

2019. máj. 25. 02:50
 19/24 anonim ***** válasza:
35%

2# is egyetértek.

Felesleges és idő pazarlás. 😂

2019. máj. 25. 08:27
 20/24 A kérdező kommentje:
#17-es egyetértek veled. Rengeteg dolgon múlik mindez, de az biztos hogy egy nagyon erős kapcsolat lesz ha kibirjuk nektek pedig kitartást és sok boldogságot kívánok! :)
2019. máj. 25. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!