Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nagyon távoli távkapcsolatról?
Ezekre nem lehet altalanosan valaszolni.valakinek bejon valakinek nem.meg kell probalni ha ugy erzed mukodhet..en peldaul tudom hogy keptelen lennek ra mivel szuksegem van a parom olelesere,csokjaira stb.
Masnak lehet nem olyan fontos mindennap ezt megkapnia.
Embere valogatja
Időpazarlás. Nem tudod megismerni, hiába írogattok meg telefonáltok.
1200 km, 5 hónap, havonta egy alkalommal több napot együtt. Az utolsó utazás után éreztem azt, hogy semmit se tudok róla, egyáltalán nem olyan, amilyennek megismertem.
Kedves #2!
Ha esetleg egy közös cél van mindkét fél előtt és azért harcolnak? Nem lehet hogy úgy még közelebb tudnak kerülni egymáshoz és akkor máshogy alakulhat?
Ha nem vagytok jelen fizikálisan a másik hétköznapjaiban, akkor nem fogjátok megismerni egymást igazán. Mert ugyebár, a találkozás idejére mindenki a legjobb formáját próbálja hozni, nem látod a másik gyenge pontjait, nem tapasztalod, hogy milyen a hétköznapi gondok, hangulatok közepette. Idealizált képet kergettek.
Szívesen, ezeöccá. 🙂 31F
2. Vagyok
Ó, hát nekünk óriási közös céljaink voltak! Összeköltözés, közös vállalkozás, együtt megöregedni és hasonlók.
De pont azt írom, hogy utolsó utazás után, hazafelé a vonaton azon gondolkodtam (láza 14 órám volt rá), hogy nem vele szeretnék élni. Kialakult bennem egy kép, miközben leveleztünk, skype-oltunk, és ez hamis volt. Élőben beszélgetve, nála vendégeskedve, a családját megismerve rá kellett jönnöm, hogy nem illünk össze, nem rá van szükségem. A legnagyobb ökörség lett volna mindent feladni érte és odaköltözni.
Online meg messziről mindenki a legjobb arcát mutatja. Nem tagadom, én is. Mintha valakit a facebook profilja alapján akarnál megismerni. Sokat elárul róla, de messze nem valós képet mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!