Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti voltatok ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok ilyen helyzetben doktorral?

Figyelt kérdés

Normális, rendes válaszokat várok nem baromságokat köszönöm!

Nemrég voltam a kórházban, és egy nagyon rendes doktor úr nem olyan idős(20as évek) talán 5 év van köztünk (és van barátnője ami szomorú) kezelt, nos van ez a mondás hogy szerelem első látásra, ami van akinek igaz, van akinek nem. Nos nálam ez igaz, lehet nem ismerem az embert, de nekem bejön, nagyon is 1 hónapja vagyok így, de közben elszomorít, mivel van barátnője ahogy írtam már. Azt szeretném kérdezni,hogy mit csináljak ez ellen hogy ne emlékezzek rá folyton? nem egy tinilány vagyok, aki itt éli ki bánatát, de volt valaki ilyen helyzetben? ti mit csináltatok? kort is irjatok kérlek! (21/L)

2019. máj. 20. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerű: kezdj el ismerkedni mással. Túlságosan magaddal vagy elfoglalva, meg a gondolataiddal.

Csináld amit szeretsz, hobbit, bármit. Legyél barátokkal.

Járj ki többet emberek közé. Bármi megteszi.

2019. máj. 20. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
FOglald le magad. Menj el bulizni, barátnőzni, kirándulni, sportolni, stb.
2019. máj. 20. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kicsit összekevered a szerelmet és a vonzalmat. De mindegy igazából csak annyit tudsz tenni hogy lefoglalod magad, sport,barátok, munka, tanulas, megismersz masokat és idővel elfelejted.
2019. máj. 20. 15:34
 4/6 lilla64 ***** válasza:
95%
Én is egy időbe rajongtam a kezelőorvosomért.Fiatal volt,kedves ,egy Adonisz arcú.Sokat ábrándoztam róla,de rövid idő belül elmúlt.
2019. máj. 20. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"nem olyan idős(20as évek)"

Ezen röhögtem, bocs.

2019. máj. 20. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Ossze is szurtem a levet vele:))
2019. máj. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!