Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? 22/L
A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon jól megvagyunk. Viszont azt kérte tőlem, hogy szakitsam meg a kapcsolatot a fiú barátaimmal, haverjaimmal mert őt ez zavarja.
Ti mit gondoltok erről? Megtennétek ezt?
Először ez, aztán a barátnők, aztán már egyedül a házból se menj ki...
Az ilyen önbizalomhiányos gyerekektől menekülni kell. Komolyan mondom.
Biztos hogy nem!
Különben is mit gondol??????
Vagy ő is számolja fel az ismerőseit,ez már tuti nem fog neki tetszeni.
Én simán szakítanék nehogy már rendszabályozni akarjon.
Aztán majd jon a kisajátítás?!
A pasimat dobnám.
Ilyet egy normális ember nem kér a szerelmétől.
Elso korben beszelgess vele a temarol. Tudom, hogy sokaknak a baratsag szent es serthetetlen, de en lattam mar olyat, hogy ezek a baratsagok igenis, hogy a tuzzel valo jatszadozasok voltak, emiatt en mar megertem, aki ezt nem tartja elfogadhatonak.
Reszletesen beszeljetek meg, hogy pontosan mi zavarja ot. Pl. a talalkozasok gyakorisaga, helyszine, miket beszeltek meg, stb. Tudd meg, hogy egyaltalan miert keri ezt toled. A legegyszerubb azzal elintezni a dolgot, hogy egy korlatozos majom, de azert o ismeri am a ferfiakat, tudja, hogy nagy jatekosok es a vilagi cimboraid kozul biztosan van, aki igazabol csak a megfelelo alkalomra var.
En nem szakitottam meg veluk a kapcsolatot, mert nem is kerte tolem, de anno elmondta, hogy o nem hisz a ferfi-no baratsagban, mert eddig mindig kavaras vagy annak elmaradasa miatt sertodes lett a vege. O bolcsen kivarta, hogy az allitolagos fiu barataim maguk igazoljak a fenti allitast. Sajnos mindet zavarta a boldogsagom, megjegyzeseket tettek, egyaltalan nem viselkedtek baratkent, amikor megereztek, hogy van egy ferfi, aki elorebb van naluk. Nagyon sajnaltam, de annyi kellemetlenseget okoztak, hogy vegul maguktol elhaltak ezek a baratsagok, es lanyokkal amugy is melyebben tudok mar beszelgetni, a korombeli fiuknak meg mashol jar az esze.
Ez van, gyerekeknek a baratsag az elso, felnotteknek viszont a tarsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!