Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért törődött ennyit velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törődött ennyit velem? Tényleg csak saját maga miatt csinálta?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akire hatással vagyok ez biztos. Rengeteget próbált törődni velem, én viszont mivel nem akartam a lekötelezettje lenni, hárítottam mindent. Elhívott randira, elutasítottam. Nem sértődött meg,sőt úgy tett mintha mi sem történt volna, de láttam rajta, hogy valami nyomja a lelkét. Végül annyit mondott, hogy nincs semmi baj, biztos ő képzelt be többet a dolgok mögé, mert ő egy önző ember, aki mindent csak maga miatt csinál és nem is veszi észre, h a másik mit akar. Nem tudom,miért mondott ilyeneket. Én az eleje óta érzek iránta valamit, csak nem tudom eldönteni, hogy vajon ő komolyan szeret e engem, ezért védekezésből nem mutatom ki.
2019. máj. 19. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6%

Mert amúgy hogy a viharba mutassa ki az érdeklődését? Nyíltan randira hívott, elhajtottad. Próbált indirekt módon közeledni, azt is elhajtottad. A folyamatos elutasításból levonta a következtetést: benézte, nem érdekel téged. Az önzőséget arra értette, hogy nem tűnt fel neki hamarabb, hogy egyértelműen nem akarod ezt a kapcsolatot.

"Én az eleje óta érzek iránta valamit, csak nem tudom eldönteni, hogy vajon ő komolyan szeret e engem, ezért védekezésből nem mutatom ki."

Mondjuk nem kéne ennyire túldrámázni a dolgot. Egy randi nem a világvége. Viszont pont arra való, hogy kiderüljön mennyire érzitek jól magatokat egymással. Ha meg sem próbálod, komolyan beléd sem szerethet (pláne, ha új ismeretségről van szó).

2019. máj. 19. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!