Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hazudott volna vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott volna vagy tényleg szeret?

Figyelt kérdés
Az első pillanattól tetszett ez a férfi, akivel most járok, de sokáig nem nyitottam felé. Óvatos vagyok a férfiakk. Eddig soha nem is szerettem igazán bele senkibe, bár voltak párkapcsolataim. Az a lényeg, hogy fokozatosan megnyíltam a páromnak(furcsa így mondani, mert nem tart olyan régóta a kapcsolatunk). Soha nem éreztem még ekkora szerelmet és ennyi szenvedélyt valaki iránt. A napokban viszont egyre kevesebbet keres. Akkor ugyan mindig mondja, hogy mennyire szeret, de félek attól, hogy ezek csak üres szavak. Nagyon szomorú vagyok, nem véletlen szoktam annyira óvatos lenni.Én 22 éves vagyok, ő 32. Valószínűleg sokkal tapasztaltabb nálam, tudta mit akarok hallani, de akkor is annyira fáj, hogy ha csak elhitette velem, hogy szeret.

2019. máj. 14. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csak elfoglalt mostanában?Miből vontad le azonnal a következtetést, hogy csak elhitette veled szeret,de ez nem igaz?
2019. máj. 14. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Na de nem értem... :)

Szóval nem is beszéltek normálisan telefonon sem? És találkozni sem találkoztok?

És ha felhívod?

Még is mióta tart ez?

2019. máj. 14. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt megítélni ennyi infó alapján nehéz. Mióta tart pontosan a kapcsolat, mióta keres kevesebbet, mit takar pontosan a keveset, előtte mennyire keresett intenzíven, szex colt e már?
2019. máj. 14. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez így 0 infó. Annyi jön le beőle, hogy van egy felnőtt férfi, aki kikezdett egy tinikorból alig kinőtt lánnyal, akivel tök más az életritmusuk és a gondolkodásuk. Emiatt a lányka meg elkezd kombinálni, mert a kommunikációt sem megy...
2019. máj. 14. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
5 hónapja vagyunk együtt. Telefonon vagy chaten előtte se volt bőbeszédű, de keresett. Az utóbbi egy-két hétben viszont simán van, hogy egy-egy nap nem is keres. Ezzel nem tudok dűlőre jutni, mert ha rákérdeznék erre, akkor úgy is azt mondaná, hogy szeret. De már nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem.Ha éppen kevesebbet találkozunk, azt is tudomásul veszi, régebben mindent megtett, hogy valahogy láthasson, akkor is ha csak fél órára. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de nagyon fáj, hogy ha hazudott nekem és csak a szexre kellek neki. Akkor nem kellett volna elhitetnie velem, hogy mennyire szerelmes belém.
2019. máj. 14. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne vedd komolyan. Az ilyen talál majd magának olyat akivel majd több időt tud tölteni. Lehet hogy magányos és kell valaki akivel beszélgetést néha de ez nem egyenlő a komoly férfival.
2019. máj. 16. 02:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Felnőtt férfi. Ha igazán kellenél neki keresne, veled lenne.
2019. máj. 16. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!