Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolhat most? Ráírjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat most? Ráírjak vagy ne tegyem?

Figyelt kérdés

Van egy pár hónapja tartó kapcsolatom, ami még nem hivatalos, inkább nem részletezném az okokat. Mindig is bizonytalan voltam magamban, de azt érzem, hogy ez a férfi is belém szeretett. Eddig folyamatosan randizni hívott vagy elhívott, hogy ismerjem meg a barátait, a családját. Felvetette azt is, hogy összeköltözhetnénk. Én ezeket még korainak tartom, ezért visszautasítottam. Ma egy csodás napot töltöttünk együtt, aztán szexeltünk, most csináltunk extrémebb dolgokat is, mint korábban. Kicsit szégyenlem magam emiatt. Amikor elbúcsúztunk, ezúttal nem kérdezte meg, hogy mikor találkozunk legközelebb. Azóta nem is írt. Szerintetek nagyon nyomulós lenne, ha én írnék rá?

21l és 28f

2019. máj. 13. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Szeretnél vele beszélni? Ha igen, írj. Tőle kérdezd meg, hogy neki sok-e ha írnál e helyzetben( nem értem miért vetődik fel benned ez).
2019. máj. 13. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Eleve baromság ez a játszmázás, h ki írhat a másiknak meg ki nem, nemhogy hónapok után.

Mit takar az extrémebb dolog?

2019. máj. 13. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez már megint miféle felnőtt párkapcsolat részedről, ahol dugni mersz vele, de ráírni meg nem? Ráadásul olyannak nem, aki össze akart volna veled költözni pár hónap után...
2019. máj. 13. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Valoszinü hogy csak szexet akart. Bekábitott azzal hogy bemutat a barátainak stb most meg odaadtad magad neki és még sem kérdezte hogy mikor érsz rá legközelebb. Hagyd ha komolyan gondolja akkor megkeres.
2019. máj. 14. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!