Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ráírjak azután, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak azután, hogy együtt aludtunk?

Figyelt kérdés

Nagyjából másfél hónapja ismertem meg egy srácot egy baráti összejövetelen. Már akkor megtetszett a személyisége miatt (ugyanazokat a dolgokat szerettük és jófej volt). Azóta volt két ottalvós buli. Az elsőn egymás mellett aludtunk és nem történt semmi. Aztán most szombaton, amikor a második buli volt, mindketten ittunk azért rendesen és egymáshoz bújva(egymást átkarolva) aludtunk. Reggel csak megöleltük egymást amikor elbúcsúztunk.

Eléggé tapasztalatlan vagyok ilyen téren, még nem volt barátom, ezért nem tudom, hogy ráírjak-e vagy várjak. És ha ráírok, mit kéne írnom?

18/L

2017. okt. 30. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szeretnél vele beszélni?

Miért szeretnél?

Na.. ennyi.

Létezz szívből.

2017. okt. 30. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél tőle valamit akkor írj neki. Ha nem jelentett számodra semmit akkor ne kelts benne reményeket.
2017. okt. 30. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Hagyod hogy valaki melletted aludjon. Osszebujva alszol a sraccal. Gondolatban mar szanaszet baa....ott. De nem mersz ra irni? Ez k@@va gaz. Nolj fel!
2017. okt. 30. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki! Pl hogy mi újság veled vagy összefuthatnánk valamikor dumálni...
2017. okt. 31. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!