Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt aludtunk és nem történt semmi, miért?
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, én nagyon is örülök, hogy nem történt semmi, a fiúval akivel együtt aludtam. SZóval, először aludtunk együtt, nem annyira hosszú ideje ismerem, de nagyon jól kijövünk. Együtt aludtunk és nem próbált meg "lefektetni". Viszont, csókolóztunk és nagyon sokszor puszilgatott és ölelgetett. Szerintetek ez annak a jele is lehet, hogy komoly kapcsolatot akar?2017. febr. 28. 13:56
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlen, akarhat komolyat akkor is ha egyébként meg akar dönteni, meg akkor is ha most épp nem még, vagy nem merte, vagy nem állt készen rá.
Szerintem azzal nincs baj hogy először együtt aludtatok és nem volt semmi, majd elválik hosszabb távon.
2/9 anonim válasza:
Nem feltétlen,azt is jelentheti hogy így akarja elérni elhidd ő komolyban gondolkodik.Sajna.De reménykedjünk,h nem az utóbbiról van szó.L/34
3/9 anonim válasza:
Szerintem komolyan akarhat, csak közben részedről is érezze a szenvedélyt, a visszajelzéseket. Jó tudni, hogy ilyen férfiak is vannak.
4/9 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet eldönteni.
Lehet, hogy csak reálisan értékelte a helyzetet és tudta, hogy ennél többet nem engednél.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Igazából már többször is mondott olyat amivel olyasmire célzott, hogy hosszabb távra tervezz, de néha nem tudok eligazodni rajta.:)
(Nem én lennék neki az első.)
2017. febr. 28. 14:08
6/9 anonim válasza:
Teljesen normális, főleg, ha nem egy domináns hím típus...bármi lehet még, nem kell elkapkodni.
7/9 anonim válasza:
Mi is csak aludtunk az első estén, csókon kívül más nem történt. Mondjuk én utalgattam rá, hogy nem szeretném elkapkodni, és nagyon örültem, hogy ezt tiszteletben is tartotta. Ne aggódj, nincs veszve semmi! :)
9/9 anonim válasza:
ez annak a jele, hogy beteg vagy ostoba... vagy nagyon be volt baszva vagy ilyesmi. nem normális az tuti, ha különben rád mozdult. Ha nem mozdult rád, akkor sok minden lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!