Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz h az ellentétek vonzzák egymást? Tetszhet neki igy is vagy csak barátként gondolhat rám?
az ellentétek vonzzák egymást egy rohadt nagy kamu.
annyiban izgalmas lehet, h. megismersz egy tőled homlokegyenest eltérű habitusú, személyiségű, életvezetésű, külsejű embert, de pont.
a párkapcsoltok akkor működnek jól, ha minél több közös pont van 2 ember között.
egy intro pasi sosem fog zökkenőmentesen jól együtt létezni egy vigyori napocska, extro kiscsajjal.
nem ez a lényeg, hogy akar-e tőled valamit, hanem az, hogy mennyire illetek össze.
szerintem nem.
te más típus vagy, életvitelszerűen nem tudnál együtt élni sztem vele, mert az agyadra menne.
ezt onnan tudom, h. én is introvertált vagyok, és soha nem működtem jók együtt extrovertált típusokkal.
Ez a 2 dolog nem ugyanaz. Ő akarhat tőled többet is a barátságnál.
Szerintem azzal alapvetően nincs baj ha nem vagytok teljesen egyformák de ha semmiben sem hasonlítotok az problémákat okozhat. Pláne ha különböző dolgokról,a világ dolgairól, életstílusról is teljesen máshogy gondolkodtok.
Ettől függetlenül te bepróbálkozhatsz, ő is akarhat többet. Csak ha az egyik kifejezetten extrovertált a másik meg nem ,könnyen előfordulhat hogy az introvertált elkezd féltékenykedni (sokszor alaptalanul)szimplán azért mert a másik fél több emberrel beszél/jóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!