Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mellett másba lettem szerelmes, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt barátommal. Igazából nem volt komolyabb probléma a kapcsolatunkkal, viszont egy baráti körből megismertem egy új srácot, akivel már voltunk találkozni kettesben, és tudom hogy szerelmes lettem belé. Úgy hogy még mostani barátomnál sem éreztem ilyen erőset. Ez a szerelem kölcsönös, és nemtudom hogy szakítsak e a barátommal. 22N2019. máj. 11. 17:33
1/12 anonim válasza:
Hát ezt már úgyis elszúrtad. Nem vagy kapcsolatra való, amint találsz jobbat ezt is le fogod váltani.
2/12 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy megéri e feláldozni a dolgot, mások nem tudják megítélni az érzéseidet. De bárhogy is döntesz légy korrekt a barátoddal szemben, ne legyen a B terved.
3/12 anonim válasza:
Ha ennyire egy húron vagytok, akkor inkább szakíts a mostani pároddal. De remélem fizikailag nem csaltad meg. Nem érdemelné meg.
4/12 anonim válasza:
Közöld a barátoddal, hogy mással találkoztál a háta mögött. Majd ő kiteszi a csalfa segged és mehetsz a másikhoz.
5/12 A kérdező kommentje:
Csak csókolóztunk, még nem feküdtünk le.
2019. máj. 11. 18:11
7/12 anonim válasza:
Gondold meg alaposan, megéri-e "borítani". Az erős vonzalmat, vágyat könnyű összetéveszteni a szerelemmel. Egy meggondolatlan döntés az ember egész életét elronthatja. Ha mindketten úgy érzitek, hogy nem tudtok egymás nélkül élni, és ezért áldozatokra is képesek vagytok, akkor válaszd őt.
8/12 anonim válasza:
Minek maradnál ezek után a barátoddal? Rájöttél, hogy sose szeretted igazán és meg is csaltad.
Fölösleges erőltetni. Ha róla derülne ki, hogy ilyent tett veled, te akarnád még őt?
9/12 anonim válasza:
Ez kuka a barátoddal. Már meg is csaltad lényegében...szerencsétlen.
10/12 anonim válasza:
Ha megcsaltad a pasid, akkor az nem volt szerelem.
Ha nem tudod, hogy most szakíts-e, akkor az új srác iránt sem szerelmet érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!