Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott, miután elment, ti ezt hogy értelmeznétek?
Van egy srác, akivel együtt dolgoztunk, sokat flörtölt velem és szerette a társaságom, de ő az a típus, aki bárkit megkaphatna, minden lány odavolt érte, én pedig nem igazán tudtam elhinni, hogy kellhetek neki. Ő nagyon sok féle módon próbált udvarolni nekem ,de sosem tudtam elhinni, h nem csak szórakozni akar velem, nem mertem viszonozni, mert féltem, hogy megalázó helyzetbe kerülök. Ő sosem csinált ebből ügyet, amikor elutasító lettem vele, utána többet nem nyomult, de ugyanolyan kedves maradt velem.
Aztán most felmondott. Elment. Még pár héttel ezelőtt a kezembe nyomott egy borítékot és annyit kért, hogy csak akkor bontsam fel, ha ő már nem lesz itt.
Felbontottam. A levélben pedig egy szerelmi vallomás volt. Azt is beleírta, hogy akkor sincs semmi baj, ha ez nem kölcsönös, azt kívánja, hogy boldog legyek, hogyha többé nem találkoznánk.
Kerüld el nagy ívben, mert te tudod, hogy kevés vagy neki.
Mivel te csak jobban tudod, mit érez irántad ő.
Azt nem tudom, hogy kevés vagy-e neki, de hogy ostoba vagy, mint a föld, az teljesen biztos.
Döntsd el, akarsz-e vele randizni és jelezz vissza, ennyi. De 30as IQ felett egy a GYK közönsége nélkül is szokott menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!