Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet ölni valakiből a szerelem érzését?
1/13 anonim válasza:
Szia! Igen, szerintem van, de nekem traumán alapul, hogy ez eltűnt. Nem tud azóta sem kialakulni és nem is erőltetem. Lehet valaki megcáfolja ezt, de nélam a szerettel együtt, az empáia, az tisztelet és a férfiak iránti bizalom is kihalt. Bár szerintem egy átverésnek nem kellene ekkora kárt okoznia. Remélem segítettem. A További válaszokra én is kiváncsi vagyok.
2019. máj. 7. 15:10
Én úgy gondolom érhet nagy csalódás és el lehet veszíteni az ellenkező nemben a bizalmat,de szerintem van olyan hogy ha valaki igazán szeret felélesztheti bennem a szerelmet! Teljesen nem tud kihalni! Csak sokkal nehezebben engedek közelebb valakit újra,nehezebben nyílok meg! F
2019. máj. 7. 15:50
Az egy dolog ha valakit átvernek vagy csalódik. De ezen túl kell tudni lépni. Ha valaki nem tudja ezt feldolgozni az csak a saját "hibája". Nincs olyan ember szinte aki ne csalódott volna már az ellenkező nemben vagy a kapcsolatokban. Még én is csalódtam rengeteget, pedig alapjában véve mindig értékes, jó kapcsolataim voltak. De ezen túl kell tudni lépni és nem megkeseríteni a saját életedet. Csak magának árt aki nem is próbálkozik túllépni a csalódásain.
2019. máj. 7. 15:59
Nekem is egy trauma, nem tudok szeretni már. Nem is érdekel senki, teljesen hidegen hagy, pedig nagyon nem ilyen voltam.
2019. máj. 7. 16:17
2019. máj. 7. 16:18
Igen, én például régen mindig boldog, vicces gyerek voltam, most már nem...
2019. máj. 7. 17:41
#1 Meg se lepődök rajtad, miután két férfit hülyítesz egy másik kérdés tanulsága alapján. Ezek alapján fölöslegesen. :D
Kérdező: szerintem nem olyan könnyen. Ideig-óráig biztos, hisz egy nagyobb csalódás remek kedvgyilkos ismerkedést illetően, de ahogy mondják, az idő minden sebet begyógyít. Lehet, hogy jön idővel olyan az életedben, aki minden elképzelésed felborogatja. Soha nem lehet tudni.
2019. máj. 7. 17:41
És olyan van hogy valaki EGYETLEN csalódás miatt nem érez többet szerelmet?
2019. máj. 7. 21:37
Belőlem még nem ölték ki, bár még csak 65 vagyok.
Nem helyes nőkről, férfiakról agyalni, csak Magyarországon több millió emberről beszélünk.
Ehhez képest pár csalódás, nem alap egy ilyen általánosításhoz.
Csak nYugi, erőltetni nem szabad, de elzárkózni sem.
2019. máj. 9. 17:39
Szép, apró "lépésekkel" maximálisan.
Szerintem örökre nem lehet kiölni, sosem tudhatja az ember, hogy mikor "üti el" egy igaz szerelem, akár
70 éves korában is.
Az élet gazdag meglepetésekben, csodákban.
2019. máj. 9. 21:36
Kapcsolódó kérdések: