Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férfi megilletődve a társaságomban, ha engem lát?
Attól még hogy barátnője van lehet beléd szerelmes.
Más férfival is tapasztaltad már ezt?
Szerinted? Ha megerősítést akarsz, akkor igen megkapod. :) Feltehetőleg tetszel neki nagyon attól, hogy van barátnője. Ezt akartad olvasni?
Van arra is egy kevés esély, hogy ellenszenves vagy és nem tudja hogy kezelje.
Kedvel téged. Ha jelt adnál neki, alighanem érted otthagyná a barátnőjét. Válassz!
F.
Jaj ne értsétek félre, nem megerősítést vártam. Csak nem tudom hova tenni ezt a dolgot.
Egy képen láttam hogy a barátnőjét a vállánal karolta át mint egy havert, nem a derekánal. Ez nem jelentheti azt, hogy barátként tekint rá?
Jó persze, nincs ebből semmi, én is tettem már fel olyan kérdést, ami másnak egyértelmű volt, de én nem láttam a fától az erdőt. :)
De akkor nem is biztos hogy a barátnője? Lehet, hogy csak barátok. Hát akkor tudd meg biztosra, hogy mi a helyzet.
Gondolom tetszik neked azért foglalkoztat... :)
"Másnál is tapasztaltam már hasonlót, de nála valami különöset érzek."
Ezért kérdeztem. Te szerintem benne vagy a nők azon 1%-ában, akikbe a férfiak könnyen szerelmesek lesznek.
Ez rossz és egyben jó is, csak az a furcsa hogy nem tudatosult még benned.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!