Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság lenne a páromnak ránctalanítós csomagot vásárolni születésnapjára?
U.I De ha nem az életmódján akarsz segíteni, fizess neki egy hyaluronsavas arckezelést, az azonnal látszani fog.
Saját szememmel láttam előtte/utána képet, látványos az eredmény, szépen feltölti a ráncokat.
Hosszú távon viszont komolyan írtam, hogy az alvás többet nyom a latba.
11-es vagyok
Neeem, úgy tudom csak simán ultrahanggal. :)
Dolgoztam korábban olyan cégnél, ahol az elégedett ügyfelek fotókat küldtek be, ezért jegyeztem meg én is, mert tényleg eszméletlen volt a különbség.
Amúgy tudsz venni külön hyaluronsavas arckrémeet is emellé, de a kezelés pl ha rákeres az egyik kuponos oldalra (nem reklámozok :) ) most van pl elég jó árakon.
ÉN a helyedben a kezelést+ krémcsomagot is vennék neki, ÉS emellé jobban figyelnék, hogy eleget pihenjen, aludjon.
Nincs mit, ha csak az egyiket választod, akkor a kezelés tényleg szuper. Ez sima kozmetikai arckezelés, semmi durva nincs benne.
Annyi, tanács hogy szerintem úgy add át neki majd, hogy jelezd külön, hogy tudod, hogy a szülés óta alig van magára meg a csajos dolgokra ideje, ebben szeretnél ezzel segíteni, hogy magára is jusson egy kis "szépülés idő", kikapcsolódás.
Én is kaptam hasonló ajándékot a páromtól, mivel én alapból kencemániás vagyok meg szeretem az efféléket, így nem volt bunkóság egyáltalán. Csak körítsd szépen, hogy ne értse félre.
Nem az a gond, ha félre érti, az a gond, ha pontosan érti, mit gondol a párja :-)
Senki sem olyan brutál ráncos 25 évesen. Van akinek eleve olyan típusú a szeme, hogy táskás az alja, de ebben a korban még nem ráncosodik senki, csak ha agyon szolizza magát, cigizik, piál és nem alszik rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!