Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bunkóság lenne a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne a páromnak ránctalanítós csomagot vásárolni születésnapjára?

Figyelt kérdés
Kicsit törődhetne többet az arcápolással, persze magamtól nem mondanám neki, mert nagyon szeretem és nem akarom, hogy azt mondja bunkó vagyok. 25 éves de nagyon ráncos, van közös gyerekünk is, szülés óta méginkább ráncos.
2019. máj. 3. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

U.I De ha nem az életmódján akarsz segíteni, fizess neki egy hyaluronsavas arckezelést, az azonnal látszani fog.

Saját szememmel láttam előtte/utána képet, látványos az eredmény, szépen feltölti a ráncokat.

Hosszú távon viszont komolyan írtam, hogy az alvás többet nyom a latba.

2019. máj. 3. 16:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Az az arckezelés injekcióval történik?
2019. máj. 3. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

11-es vagyok

Neeem, úgy tudom csak simán ultrahanggal. :)

Dolgoztam korábban olyan cégnél, ahol az elégedett ügyfelek fotókat küldtek be, ezért jegyeztem meg én is, mert tényleg eszméletlen volt a különbség.

Amúgy tudsz venni külön hyaluronsavas arckrémeet is emellé, de a kezelés pl ha rákeres az egyik kuponos oldalra (nem reklámozok :) ) most van pl elég jó árakon.

ÉN a helyedben a kezelést+ krémcsomagot is vennék neki, ÉS emellé jobban figyelnék, hogy eleget pihenjen, aludjon.

2019. máj. 3. 16:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet!
2019. máj. 3. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit, ha csak az egyiket választod, akkor a kezelés tényleg szuper. Ez sima kozmetikai arckezelés, semmi durva nincs benne.

Annyi, tanács hogy szerintem úgy add át neki majd, hogy jelezd külön, hogy tudod, hogy a szülés óta alig van magára meg a csajos dolgokra ideje, ebben szeretnél ezzel segíteni, hogy magára is jusson egy kis "szépülés idő", kikapcsolódás.

Én is kaptam hasonló ajándékot a páromtól, mivel én alapból kencemániás vagyok meg szeretem az efféléket, így nem volt bunkóság egyáltalán. Csak körítsd szépen, hogy ne értse félre.

2019. máj. 3. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
A ránctalanítók annyit írnak mint holdfénykor mezítláb a parkban sétálgatni, szóval inkább csinálj több házimunkát hogy nyugodtan alhasson a bébi mellett.
2019. máj. 3. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
érnek*
2019. máj. 3. 17:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem az a gond, ha félre érti, az a gond, ha pontosan érti, mit gondol a párja :-)

Senki sem olyan brutál ráncos 25 évesen. Van akinek eleve olyan típusú a szeme, hogy táskás az alja, de ebben a korban még nem ráncosodik senki, csak ha agyon szolizza magát, cigizik, piál és nem alszik rendesen.

2019. máj. 3. 17:20
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Vidd el a gyereket egy napra, amíg kipiheni magát, többet ér mint bármilyen krém.
2019. máj. 3. 17:58
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
Laci ha te vagy, haza ne merjél ma jönni.
2019. máj. 3. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!