Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság lenne a páromnak ránctalanítós csomagot vásárolni születésnapjára?
Figyelt kérdés
Kicsit törődhetne többet az arcápolással, persze magamtól nem mondanám neki, mert nagyon szeretem és nem akarom, hogy azt mondja bunkó vagyok. 25 éves de nagyon ráncos, van közös gyerekünk is, szülés óta méginkább ráncos.2019. máj. 3. 15:50
2/20 anonim válasza:
Ez úgy kamu, ahogy van! 25 évesen nincs olyan, hogy "nagyon ráncos" egy nő!
Gyenge vagy, kérdező!
3/20 anonim válasza:
Az ember arcát a stressz meg a megpróbáltatások öregítik. Ránctalanító helyett mondjuk inkább segíts neki és tedd boldogabbá meg könnyebbé az életét, éveket fog fiatalodni.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Ráncos a szeme körül, alatta táskás és a szája körül is ráncos.
2019. máj. 3. 15:55
5/20 anonim válasza:
Jó xar élete lehet melletted, ha 25 évesen úgy le van élve, mint más 45 évesen.
6/20 anonim válasza:
Jézusom. 😂 Persze hogy ráncos, gondolom kis gyereketek van. Az enyém már megette az idegrendszerem. Inkább adjál neki egy nap szabadnapot és foglalkozz addig te a gyerekkel. Annak lehet jobban örülne.
7/20 anonim válasza:
Ne célzottan ránctalanító csomaggal lepd meg, hanem természetes olajokkal, ezek a genetikai képességeihez képes szépen rendbeteszik. Nem annyira "célzott célzás" és hatékonyabb is. Kollagén, Q10 kivont, rózsavíz és pl argánolaj. Én is ezeket használom 28 éves nőként már 8 éve, 20-nál többnek nem nagyon néznek. :)
8/20 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván miattam ráncos...
2019. máj. 3. 16:14
9/20 A kérdező kommentje:
Megnézem ezeket, köszi!
2019. máj. 3. 16:14
10/20 anonim válasza:
Érdekes, én semmilyen ránctalanítót meg fi.szhemfhahszhomot nem használok, és 28 évesen sem vagyok csöppet sem ráncos, engem is fiatalabbnak néznek rendszerint pár évvel.. ;)
Ellenben 25 éves barátnőm szintén retteneteset táskás a szeme alatt. Ott a pont, aki már írta: kenegethed magára xart is, ha az életmódja olyan, amilyen. Ez van.
És igen, többet jelent a ráncoknál a megfelelő mennyiségű alvás ( 7-8 óra minimum), és sok folyadék fogyasztás. A krémek csak külsőleges extra dolgok, de nem jelentenek ennyit, mint az alvás, és a megfelelő folyadék pótlás.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!