Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár egyre több 20on éves lány 30as,40es férfival? Sok 20on éves fiúnak meg nincs barátnője.
Egyre több ilyet látok a környezetemben, hogy idősebb párja van egy ilyen fiatal nőnek. És nem, nem pénz miatt, nem milliomosok az ürgék. Nem is apakomplexusosak, jó a családi hátterük, normális szülőkkel. Sok 20on éves sráctól meg hallom, hogy inkább idősebb korosztályból keresnek párt sok mai lány, így nekik nem "jut".
Mi lehet ennek az oka?
22 vagyok és a párom 31. Korban pont tökéletesek vagyunk egymáshoz.
A 20on éves pasik sajnos többsége még nem élte ki magát vagy az elképzeléseink bem egyeznek meg
Ebben semmi új nincs, huszonévesen minket is elhajtottak, mint a legyet.
Viszont a mai fiatal lányok sokkal "nyitottabbak" lehet menni hozzájuk, és melletted meg ők fogják komoly nagylánynak érezni magukat.
Azért az apakomplexus és a gerontofília közt nagy a különbség.
Én mindig is az idősebb korosztályt szerettem minimum 30 legyen. Valahogy őket tartottam férfiasabbnak, és velük tudtam elképzelni azt a bizonyos biztonság érzetet.
A nálam fiatalabbakra csak úgy tudtam tekinteni, mintha az öcséim lettek volna, valahogy nem tudtam velük többet elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!