Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Kicsit hosszú lett, de aki elolvassa annak köszönöm.
Na ehhez minek pszihologus?
Döntsd el melyiket akarod.
A másikat letiltod mindenhonnan, és teljes erőddel a jelenlegi párodra koncentrálsz.
Ennyi.
Hány évesek vagytok? Nem kell ide pszichológus, az illető egyértelműen szórakozik veled. Aki szerelmes beléd, nem játszik ilyen gyerekes játékokat, meg mond ilyen ökörségeket, hogy nem beszél az álítólagos érzéseiről.
Te meg nem vagy fair a barátoddal sem. Ha meg akarnál a másiktól szabadulni, örökre letiltanád. Csak a róla alkotott képbe és ezekbe az érzésekbe vagy "szerelmes".
Lehet, hogy ismered, de mélyen nem. Ez a srác szórakozik veled, csak nem akarod látni és ilyen romantikus maszlagba vonod be. Aki szeret és akit érdekelsz, az nem hanyagol hónapokig, érdeklődik felőled és mindent megtesz, hogy együtt lehessetek.
És azt csak úgy megjegyzem pluszba, hogy vele is ez a "lángoló szerelem" nagyon gyorsan semmivé foszlana, ha együtt lennétek a hétköznapokban. Egy kapcsolaton dolgozni kell. Ha szereted a párod, akkor oldjátok meg.
Én is arra szavazok, hogy a srácnak valószínűleg messze nem olyan erősek az érzelmei, mint amilyenek neked felé. Biztos tetszettél neki, de annyira nem, hogy lépjen is.
Te magad írtad:
"Apró jelek voltak, hogy ez már több mint barátság hisz közelebb is kerültünk egymáshoz párszor, de mivel abba is maradt a dolog nem gondoltam volna, hogy ez bármi komolyat is jelenthet. Sose mondta ki kb mit érez. Az utolsó pillanatban is meg kérdeztem tőle, hogy mit akar tőlem, de nem válaszolt, terelt stb. "
Magyarul mindig visszavonulót fújt, amikor előrébb léphettetek volna. Csak te ezt nem akarod látni. Pedig a pároddal csak utána jöttél vissza, mikor anno beleuntál a srác macskaegér játékába...
Persze lehet, hogy a srác valóban ennyire töketlen bal.asz ( ez a kevésbé esélyes, mivel voltatok már bőven olyan viszonyban, és úgy olvasom, te is feldobtad a labdát, mi több, nyíltan rákérdeztél nála (!!!) mi van... Én úgy gondolom, hogy inkább az elérhetetlenséged hozta ki belőle ezt az állapotot.
Másfelől ha ennyire nem bírod magad túltenni rajta, és érdekel, akar-e tőled valamit, miért nem hívod el, és kérdezed meg?
Azt ugye te sem gondolod, hogy ha ő is szerelmes beléd és szenved, majd nem fogja neked ennyi kínlódás, és nyílt rákérdezésed után bevallani?
Ilyen helyzetben mikor te már megnyíltál, igazán nincs mit veszíteni, ami ezt megakadályozná. - Már ha össze akarna jönni veled. De nekem is eddig inkább ez agyhúzás kategória, a tények magukért beszélnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!