Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Kicsit hosszú lett, de aki elolvassa annak köszönöm.

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú helyzetbe keveredtem és eléggé megvisel. 5 éve van párom, de van a múltamból egy beteljesületlen szerelmem. Újra beszélgetünk ezzel a fiúval, persze semmi sem történt köztünk,de amióta beszélünk elő jöttek bennem az érzések és most erősebbek mint valaha. Imádom a páromat, köztünk minden jó, de tényleg, nagyon rendes, jól kijövünk, de attól tartok aki iránt ezt a nagy lángoló szerelmet tudnám érezni az ez a régebbi fiú. Nem tudom mi tévő legyek. A fiúval az a baj, hogy nem beszél az érzéseiről hiába kérem. Állítólag azért, mert amikor összejöttem a párommal az neki rossz érzés volt, mert szerelmes volt belém és úgy gondolja felesleges beszélnie az érzéseiről. Meg úgy gondolja én már annak idején döntöttem amikor összejöttem a párommal. Ez rendben van de így se maradhat ez az egész, mert ez szenvedés. Én már elköszöntem tőle, de 2 nap után újra írt ilyen tök átlagos dolgot amit nem lenne muszáj, szóval gondolom nem akar elszakadni tőlem és azért írt. Nem értem ezt. Annyira megvisel, hogy már pszichológuson is gondolkozok. Egyszerűen nem tudom ezt elfogadni és feldolgozni. Ha bárki tud tanácsot adni ez esetben,szívesen fogadok bármit. Köszönöm!

2019. ápr. 25. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én egy megoldást látok: írd meg a fiúnak, hogy ne írogasson neked, ne keressen többé. Értesd meg vele, hogy harmonikus kapcsolatba élsz valakivel és ezt nem kívánod felrúgni, veszélyeztetni semmilyen áron, s a vele való kontaktusok semmi jóra nem vezetnek, csak szenvedést okoznak mindkettőtöknek. Ha pedig a kérésednek nem tesz eleget, akkor tiltsd le a számát és email címét.
2019. ápr. 26. 07:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Na ehhez minek pszihologus?

Döntsd el melyiket akarod.

A másikat letiltod mindenhonnan, és teljes erőddel a jelenlegi párodra koncentrálsz.

Ennyi.

2019. ápr. 26. 07:38
 13/20 A kérdező kommentje:
10-es! A fiú pár év ismerettség alatt ha 5-ször megkerdezte hogy vagyok, miújság velem sokat is mondok. Tehát nem érdeklődött felőlem. Sose mondta, hogy próbáljuk meg. Apró jelek voltak, hogy ez már több mint barátság hisz közelebb is kerültünk egymáshoz párszor, de mivel abba is maradt a dolog nem gondoltam volna, hogy ez bármi komolyat is jelenthet. Sose mondta ki kb mit érez. Az utolsó pillanatban is meg kérdeztem tőle, hogy mit akar tőlem, de nem válaszolt, terelt stb. Így kis idő múlva a jelenlegi páromnak adtam esélyt. A fiút letiltottam, gondoltam semmi komoly idővel gondolni se fogok rá. Na hát ez nem így volt. Szép lassan ahogy telt az idő rájöttem mit is érzek valójában. És 12-es! Pont ezért kéne a pszichológus lassan már, mert ezt nem tudom feldolgozni egyszerűen, hogy itt a párom minden tökéletes erre kiderül, hogy azt a lángoló igaz szerelmet mással tudnám átelni. Bár lehet ez csak nekem ilyen nehéz mert nem tudom kezelni a helyzetet.
2019. ápr. 27. 08:08
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek abban, hogy segíthet a pszichológus, ugyanakkor ő csak a lelki feldolgozásban segíthet, nem pedig abban, hogy hogyan döntesz. Szerintem egy tipikus válaszút előtt állsz: választanod kell a nyugodt, kiegyensúlyozott, biztos kapcsolat és a forró szenvedély izgalma között. Én a helyedben az előbbit választanám, főként mert nem tudhatod, hogy a szenvedély pár év múltán törvényszerű elmúlása után milyenné alakulna a fiúval a kapcsolatod. Attól, hogy most izgató szerelmi partnernek tűnik, lehet, hogy társként már nem volna egyáltalán ideális, sőt akár idővel rád is unhatna és otthagyhatna egy újabb lángoló szerelemért, s akkor két szék között a földre ülsz. Semmiképp ne harapj rá erre a mézesmadzagra amíg a jelenlegi társad szívből szeret és jól megvagytok együtt. Túl nagy a kockázat és túl sokat veszíthetsz. Ha ezt a döntést meghoztad, akkor már csak a hogyan a kérdés. Szerintem zárd ki az életedből a fiút, kedvesen de határozottan. Ha túl sokat kínlódsz és nem tudod a helyzetet feldolgozni, akkor pedig keress egy pszichológust, aki átsegít a lelki gödrökön.
2019. ápr. 27. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Nem kell ide pszichológus, az illető egyértelműen szórakozik veled. Aki szerelmes beléd, nem játszik ilyen gyerekes játékokat, meg mond ilyen ökörségeket, hogy nem beszél az álítólagos érzéseiről.

Te meg nem vagy fair a barátoddal sem. Ha meg akarnál a másiktól szabadulni, örökre letiltanád. Csak a róla alkotott képbe és ezekbe az érzésekbe vagy "szerelmes".

2019. máj. 6. 14:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Miért alkottam volna róla képet? Évek óta ismertem. Bízott bennem, megbeszelte velem a dolgait.
2019. máj. 10. 21:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Azt se gondoltam volna régen hogy egyáltalán érez irántam valamit mert ugyanígy furán viselkedett. Erre kiderult évekkel később, hogy mégis csak érzett.
2019. máj. 10. 21:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ismered, de mélyen nem. Ez a srác szórakozik veled, csak nem akarod látni és ilyen romantikus maszlagba vonod be. Aki szeret és akit érdekelsz, az nem hanyagol hónapokig, érdeklődik felőled és mindent megtesz, hogy együtt lehessetek.

És azt csak úgy megjegyzem pluszba, hogy vele is ez a "lángoló szerelem" nagyon gyorsan semmivé foszlana, ha együtt lennétek a hétköznapokban. Egy kapcsolaton dolgozni kell. Ha szereted a párod, akkor oldjátok meg.

2019. máj. 11. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra szavazok, hogy a srácnak valószínűleg messze nem olyan erősek az érzelmei, mint amilyenek neked felé. Biztos tetszettél neki, de annyira nem, hogy lépjen is.

Te magad írtad:

"Apró jelek voltak, hogy ez már több mint barátság hisz közelebb is kerültünk egymáshoz párszor, de mivel abba is maradt a dolog nem gondoltam volna, hogy ez bármi komolyat is jelenthet. Sose mondta ki kb mit érez. Az utolsó pillanatban is meg kérdeztem tőle, hogy mit akar tőlem, de nem válaszolt, terelt stb. "

Magyarul mindig visszavonulót fújt, amikor előrébb léphettetek volna. Csak te ezt nem akarod látni. Pedig a pároddal csak utána jöttél vissza, mikor anno beleuntál a srác macskaegér játékába...

Persze lehet, hogy a srác valóban ennyire töketlen bal.asz ( ez a kevésbé esélyes, mivel voltatok már bőven olyan viszonyban, és úgy olvasom, te is feldobtad a labdát, mi több, nyíltan rákérdeztél nála (!!!) mi van... Én úgy gondolom, hogy inkább az elérhetetlenséged hozta ki belőle ezt az állapotot.

Másfelől ha ennyire nem bírod magad túltenni rajta, és érdekel, akar-e tőled valamit, miért nem hívod el, és kérdezed meg?

Azt ugye te sem gondolod, hogy ha ő is szerelmes beléd és szenved, majd nem fogja neked ennyi kínlódás, és nyílt rákérdezésed után bevallani?

Ilyen helyzetben mikor te már megnyíltál, igazán nincs mit veszíteni, ami ezt megakadályozná. - Már ha össze akarna jönni veled. De nekem is eddig inkább ez agyhúzás kategória, a tények magukért beszélnek..

2019. máj. 11. 13:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A srác tudja, hogy elszórakozhat veled, nem fenyegeti a veszély, hogy kapcsolatba is kerüljetek. Amikor meg mégis lehetőség lett volna rá, nem is élt vele. Az ilyen az életben nem fog veled összejönni, nem ez a célja. Nyisd ki a szemed, kérdező, ez a tanács.
2019. máj. 11. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!