Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben (hosszú)?

Figyelt kérdés

Én 24 éves vagyok, a barátom 25. Pár hét és összeköltözünk. Ez eddig szép és jó. Viszont én mindig úgy éreztem, hogy Ő nem szeret engem tiszta szívből, a kellő tiszteletet sem adja meg nekem és nem is nagyon becsül meg. 2,5 év alatt voltak nőügyei, de én szerelmes voltam belé nagyon és hittem, hogy megváltoznak a dolgok. Igazából már egy éve nagyjából mondhatni összeköltöztünk, de még ez nem volt az "igazi", mert minden hétvégén hazajártunk, iskolások vagyunk, de most már rendesen dolgozni fogunk. Fél éve érzem azt, hogy szeret engem és hogy nagyon próbál megváltozni. Viszont nincs közöttünk már intimitás, nincs szex, mert Ő mindig visszautasított, én nekem meg emiatt elment a kedvem tőle. Megpróbáltam ezt vele számtalanszor megbeszélni, de mindig elkezdett veszekedni és a végén engem hozott ki hibásnak és teljesen más témánál lyukadtunk ki. 24 éves vagyok, szeretek tervezgetni, ha nem is jön össze, legalább beszélgetni, de vele azt sem lehet. Csak ül a gép előtt és neki ez az élet. Ha odajön hozzám, akkor se ölelget vagy puszilgat, hanem elkezd csiklandozni vagy piszkálni. Egyszer elkezdtem nagyon sírni és konkrétan otthagyott, egyedül aludtam, majd másnap lejött és mintha mi sem történt volna... Nem lehet vele komolyan beszélni, mindent elviccel. Viszont rendkívül féltékeny. Most már ki-ki mozdulunk és kirándulunk néha, szerzünk szép és jó pillanatokat. Viszont amikor nagyon csúnyán viselkedett velem (egyszer meg is ütött), akkor az egyik barátnőmmel felregisztráltam egy beszélgetős oldalra (nem társkereső oldal!). Ott ugye fiúk-lányok rám írtak és beszélgettünk, ott megismerkedtem egy rendkívül kedves fickóval. Ő olyan kedves és nem velem kapcsolatban, de elmondja a terveit. Amikor beszélgetünk, tényleg csak rám figyel. Ezeket a beszélgetéseket mindig hétvégén ejtjük meg, a barátom tudta nélkül. Nem akarok vele találkozni, ne akarok tőle semmit, egyszerűen annyira jól esik, hogy kedves szavakat mondd és mindent komolyan meglehet vele beszélni, nem kertel, vannak tervei. Ezek nem sokára abba fognak maradni és érzem, fognak hiányozni ezek a beszélgetések, mert nekem ami a barátomból hiányzik, Ő azt megadja nekem (lelkileg) férfi módjára és még Neki el sem mondtam, hogy nem sokára végleg megszakítom vele a kapcsolatot, de elfogom neki mondani. Tudom, hogy tetszem neki, nekem is szimpatikus, de a barátomba vetett remény még mindig visszahúz. A netes férfinak elmondtam őszintén mindent, de úgy érzem néha, hogy rosszul cselekszem mindkét féllel. Megmondtam Neki, hogy ne várjon rám és hogy ez "csak egy netes beszélgetés", semmi több. Viszont bizonytalan vagyok és ezt Ő is tudja, ezért hajt még mindig. Tudom, hogyha megszakítom vele a kapcsolatot, akkor túl lép ezen és keres magának egy jó kapcsolatot, mert ez konkrétan úgy is felfogható, hogy "húzom az agyát". A barátommal szemben ez pedig pofátlanság, hogy titokban egy másik férfival beszélgetek. A másik férfi pedig tiszteletbe akarja tartani a kapcsolatomat, de azért néha elejt egy-egy mondatot arról, hogy jó lenne velem, de én ezt kellemetlennek érzem. Messze lakunk egymástól és félnék is ettől, hisz élőben mégis csak másabb az ember és lehet nem is jönnénk ki. Viszont a barátomat még mindig szeretem, de egyszerűen nem tudok vele már mit kezdeni, csak "létezünk" és itt kifújt. Tudom, hogy a legjobb lenne a szakítás, de egyszerűen nem megy, nem tudom rávenni magam erre. Nagyon elhízott, emiatt rengeteg egészségügyi problémával küzd, amit túlreagál és bepánikol, majd egy égi csapásnak éli meg. Én se vagyok tökéletes, nekem is vannak gondjaim, de azok bezzeg nem érdeklik. Én kórházban is voltam, de amint lehetett le is lépett, mert "unatkozott". Ha azért megyünk a rendelőbe, mert megfázott, tördeli a kezét, annyira izgul, de ha nekem 3 hétig folyamatosan vérzésem van és nem tudják mitől, akkor végig a telefont nyomkodja és el is kezd velem veszekedni, hogy konkrétan ne izguljak és még jobban ideges vagyok. Lehet nem lehet gyerekem és ezt nem rég mondták, majd elkezdtem sírni és ő elkezdett velem otthon ordítani, hogy emiatt így kiakadok és hagyjam békén a "hülyeségemmel"...

Mit csináljak? :(

2015. máj. 23. 23:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csak a felét olvastam el aranyom,de azt javaslom menekülj,ennél biztosan jobbat érdemelsz.
2015. máj. 23. 23:36
 2/13 To7ka ***** válasza:
100%

Mindig végigolvasom a hosszú történeket, hogy kapjak róla egységes képet, és megpróbáljak minél értelmesebb választ adni. Itt nem kellett. Az első pár sor után majd bele-bele olvasva erőm nem maradt többre.

Feltehetek én is egy kérdést? Miért?

Miért félsz Te is (hatalmas divat lett) ennyire az egyedülléttől, hogy nem csak vele maradtál a nőügyei ellenére, a szexhiány, a kommunikáció teljes hiánya, az intimitás, a szerelem teljes hiánya, gyakorlatilag bármi nélkül ami egy kapcsolatban jó lenne, de még össze is költözöl vele.

Miért?

Nem ilyen gonosz és veszélyes a világ! Sőt, ennél amiben most élsz milliószor szebb. Láttam megemlítesz egy másik srácot, miért? Miért akarsz úgy tükörbe nézni, hogy lesüllyedsz az ő szintjére?

Nem voltál elég bátor megállni egyedül a lábadon, ezért elgondolkozol (vagy csinálod) azon, hogy míg megvan egy nagyon rossz kapcsolatod akivel épp összeköltözöl, átnyargalj egy másikba. Miért?

Mikor szeretnél boldog lenni? Leállni egy kicsit, körbenézni, és újraépíteni ami nagyon csúnyán félresikerült? Romokból próbálsz tovább építkezni és csak omlik össze. Biztos, hogy nem vagy képes magaddal törődni? Biztos, hogy nem szeretnél tenni valamit, a boldogságodért? Biztos, hogy függeni akarsz másoktól?

Senki nem tud segíteni, ha képes voltál eljutni eddig, és elhatároztad, hogy folytatod. Ha Te úgy döntesz, hogy egy rossz kapcsolatban akarsz élni ami semmit nem ad meg Neked amire vágysz, nem tud segíteni senki. Ha megakarod csalni, legalább tapaszokat teszel az újabb és újabb sebekre, egy darabig lehet segít. Utána egyre mélyebben leszel... Miért vársz segítséget, ha Te vagy saját magad legnagyobb ellensége, és MINDEN lehetőséged adott a boldogságra?

Van munkád, fiatal vagy és egészséges, vannak lehetőségeid, lehetnek álmaid, valószínűleg ennél sokkal szebbek vannak is, és mindened adott, hogy valóra váltsd őket. Mégis képes vagy a saját életed annyira lerombolni, hogy boldogabb legyen nálad egy kisfiú aki egész életében az utcán élt mikor adnak neki egy szelet kenyeret... Komolyan nem értem az embereket, Neked nagyon nagyon jó lehetőségeid vannak az életben, és saját magad teszed tönkre a legszebb éveid. Abszolút nem vagy normális.

2015. máj. 23. 23:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a srác nem érdemel meg. Nyilván én írhatom hogy szakítsatok, úgyse fogtok mert nagyon kötődsz hozzá, ami tiszteletre méltó. Ami a netes hapsit illeti, szerintem semmi rosszat nem csináltál azzal hogy csak beszélgettél. Ha találkozgattál volna vele és tényleg lett volna köztetek kapcsolat az nem lett volna a helyén való, bár azok után h barátodnak is voltak nő ügyei hát... Figyelj megcsalt téged, megütött(aminél nincs undorítóbb, én sose ütnék meg egy nőt, még ha az meg is alázna) , és még amikor az egészséged is kérdéses akkor is leszar? Neharagudj meg de én ezt nem türném, nyilván te döntésed te tudod de én ha javasolhatok neked a szakítást javasolnám, sokkal figyelmesebb és megértőbb, érzelmesebb srácok vannak, nem is hinnéd mennyien. :)
2015. máj. 23. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a netes hapsit ne építsd le teljesen mert később meg fogod bánni,hogy elengedted.Kérj tőle egy hónap türelmet és ha rosszul viseled a hiányát akkor ő kell neked.Bátrabbnak kell lenned ha még valaha boldog akarsz lenni az életben.
2015. máj. 23. 23:52
 5/13 anonim ***** válasza:

állj fel, menj oda hozzá és mond neki hogy vége van b4zd meg, nem bírod tovább.

aztán történik minden magától :)

2015. máj. 23. 23:52
 6/13 anonim ***** válasza:
És te most ezzel a gyökérrel akarsz összeköltözni? Gratulálok, biztos boldog életed lesz.
2015. máj. 23. 23:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Az összeköltözéses dolog bonyolult, egy részt "muszájból" van, más részt én régebben akartam, szóvá is tettem, mert gondoltam, hátha szorosabbra fűződik a viszony. Ő viszont nem akart, amit elfogadtam, azt mondta, hogy bár 25 éves, Ő még erre nem áll készen ennyi idő után sem. Elfogadtam, várok, nem erőltettem tényleg semmit, majd történt egy dolog, ami miatt "kapcsolatmentő programba" ugrunk, azaz teljesen önállósulunk, mert ha úgy folytatnánk, ahogy eddig, akkor nem maradnánk együtt és nem azért, mert nem szeretnénk egymást (legalábbis én őt), hanem mert külön lennénk és sajnos van egy tényező, ami szétbomlasztaná a kapcsolatunkat (nem nő és nem távolság). Úgyhogy ezért választanunk kellett.

2015. máj. 24. 01:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért opció az összeköltözés. Erre vágysz az elkövetkező években is? Boldog vagy? Motiváljátok egymást, terveztek együtt jövőt? Nem. Akkor mi értelme van erre pazarolni az éveidet? Most vagy még fiatal, nehogy elcseszd mert utána nagyon meg fogod bánni, hogy elfecsérelted az értékes idődet egy olyan valakire, aki magasról tojik rád. Lehet, hogy az elején szép és jó volt bár már ahogy írtad akkor se volt minden rendben. Akkor hát mire vársz? Szinglinek lenni nem a világ legrosszabb dolga, sőt! És biztos vagyok benne, hogyha elereszted ezt a rossz kapcsolatot végre jönni fog egy olyan ahol kölcsönösen megbecsülitek és meghallgatjátok egymást és még az intimitás is a helyén lesz mert valljuk be; ez nem normális. Szerintem légy erős, állj a sarkadra és tegyél a saját boldogságod érdekében. Sok szerencsét, én nagyon drukkolok :) és tényleg ne vesztegesd egy ilyen alakra az időd..
2015. máj. 24. 01:57
 9/13 To7ka ***** válasza:

Akkor ne felejts el összeházasodni vele mikor legközelebb még rosszabb lesz a kapcsolatotok, utána pedig csinálj neki gyereket, hátha attól majd jobb lesz. Utána ha tönkretettétek a brutális unintelligenciátokkal a gyereket, és tényleg ennyire hülye vagy, hogy a válaszok ellenére megnyugszol, és mehet tovább az összeköltözése valakivel aki semmibe vesz Téged, akkor kérlek jelentkezz be hozzám két ku.va nagy pofonra.

Mekkora szánalom "nő" vagy te....

2015. máj. 24. 11:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem ő költözik hozzád mert bukta a saját lakását és azért muszáj összeköltöznötök,hogy ő ne kerüljön az utcára.

Ez a pasi semmit nem tesz érted,mindig te teszel őérte.

2015. máj. 24. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!