Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyiszer néznek meg férfiak? Zavaró?
Én ugyan férfi vagyok, de tudok nyilatkozni az ismeretségi körömben lévő nők által elmondottakról. És ez többé-kevésbé összhangban van a GYK-n terjedő információkkal, véleményekkel.
Tehát a nők általában szeretik, ha megnézik őket, ez nekik egyfajta ego legyezgetés, amire szükségük van mintegy megerősítésként, hogy szépek, csinosak, és tetszenek a férfiaknak. Nem véletlenül szoktak csinosan öltözködni.
DE! Van egy határ, amin túl már inkább zavaró nekik. Ilyen az, amikor az utcán "mindenki" őket nézi, amikor valakik füttyögnek utánuk, primitíven beszólogatnak nekik. És itt jön a GYK-n elterjedt nézet, ami a nő ismerőseim elmondása alapján is így van. Azt nagyon nem szeretik, ha nekik nem tetsző emberektől (pl. utcai munkás, "öreg taták") kapják a "bókokat". Hallottam már nem egyszer olyat nő ismerőstől, hogy nem mer csinosan, nőiesen felöltözni, mert ezzel akarja elkerülni, hogy a kollégák, egy-két nem kívánt hódoló, vagy éppen az utcai munkások megbámulják, beszólogassanak neki.
Semennyiszer.
A láthatatlansag olykor zavaró. De amúgy kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!