Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyiszer néznek meg férfiak? Zavaró?
Ha az én kultúrkörömből néz meg úgy, ahogy azt illik, kedves érdeklődéssel, nem zavaró.
De mivel világvárosban lakom, itt minden társadalmi réteg együtt van, itt sokszor vannak zavaró dolgok, igen.
Gondolkodom, hogy varrok egy fályotkabátot, amit a kabátmentes időszakban a nyári ruhámra veszek, hogy az utcán, idegen férfiak ne lássák a testemet. Aztán ha odaérek a találkozóra a barátaimhoz, majd leveszem.
Többször, mint szeretném. A munkám miatt muszáj igényesen kiöltöznöm nap közben (bár egyébként is szeretek csinosan felöltözni). Zavarónak zavaró persze, főleg amikor baráti társaság előtt sétálok el és azt hiszik nem hallom ahogy ecsetelik, hogy milyen jó seggem van meg jujjdemegb...
Igazából meg lehet egy nőt kulturáltan is nézni szerintem, de sajnos nem ez jellemző. Tiszteletlen kommentek nélkül még talán elviselhető is lenne, de amikor beszólogatás is társul hozzá az baromi irritáló.
Szerintem minden nő önbizalmának jól esik ha kulturáltan , nem tolakodóan megnézik vagy esetleg meg is dicsérik.
A pofátlan,tahó,perverz férfiak pillantásaitól és beszólogatásaitól pedig szeeintem minden nő undorodik!
12 évesen vettem észre, hogy megnéznek a pasik. Most 28 éves vagyok. Mivel tudom, hogy csinos és jó nő vagyok, ezért számomra már teljesen természetes lett ez a jelenség, hogy megnéznek.
Én is végig jártam a szamárlétrát, a kulturált nézéstől kezdve a fenékre csapásig, a kocsiból kifütyülésig mindent kaptam.
Mára már megmaradt a kulturált nézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!