Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel beszélgetek egy ideje, néhányszor találkoztunk, először csak tetszett de mára már teljesen beleszerettem... Tudom, hogy én is tetszem neki, de mégsem lép semmit. Barátilag beszélgetünk csak, sokat bókol, és sokan mondják, hogy tetszem neki.

Viszont nem lép, pedig hónapok óta erre várok. De már elég időt pazaroltam és nem szeretnék többet várni, mert ebből így nem lesz semmi, én pedig nem fogok lány létemre lépni.

Viszont ha letörölném mindenhonnan, arra rájönne mert napiszinten beszélünk, tehát ezt nem lehet... De az a legtisztább, ha barátilag tekintek rá innentől kezdve?

Hogy tudnám elfelejteni? Reménytelenül szerelmes vagyok és meghasad a szívem attól a gondolattól, hogy soha nem leszünk együtt, de bele kell törődnöm.

21/L , (ő 24/F)

2019. ápr. 23. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is barátként tekint rád.
2019. ápr. 23. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Barátként tekint rád. Illetve, ha ennyi idő alatt sincs bátorsága, akkor nem is érdemes várni rá, mert sosem lesz. Ha neked kell megtenned az első lépést, akkor egy kapcsolatban is neked kell viselned a nadrágot majd.
2019. ápr. 23. 23:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert nagyon sokat bókol ha épp rájön, olyanokat mond, hogy akinek nem tetszem annak nincs ízlése, hogy gyönyörű szemem és szám van és hasonlók, meg néhányszor látszott, hogy féltékeny fiúkra... Viszont nem lép semmit, lehet hogy nem akar kapcsolatot, vagy úgy gondolja hogy ő nekem nem tetszik, pedig szerintem egyértelmű... De az is lehet hogy csak én képzelek többet a dolgok mögé, és valójában pedig teljesen barátként tekint rám, passz... A lényeg, hogy nem lép, tehát el kell felejtenem ilyen téren és barátilag tekinteni rá, mert elveszíteni azért nem szeretném...
2019. ápr. 23. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg hogy barát vagy e vagy több? Bevalhatod neki az érzéseid. Tudom hogy a férfinak kéne de ha nemteszi neked kell. Ha megkérdezed akkor max azt mondja barát vagy de legalább az esélyt megadtad ketötöknek. Tudom nehéz de kérdezd meg megadtól kell neked a srác vagy nem?
2019. ápr. 23. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Inkább ne kedves 4-es... a 2-esnek lesz igaza. Ha a kérdező nyitott volt és biztató, akkor a srác már rég levette, h többet érez, ill. ha ennyi vér sincs a pucájában, mint ahogy a 2-es írta, ebből állandó gatya viselés lesz... ez melyik nőnek kellene..?
2019. ápr. 23. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!