Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután hivatalosan is együtt lettetek mikor feküdtetek le először a párotokkal? Mennyi idő a normális?
2 hét, de már ismertem egy ideje, csak akkor még barátok voltunk.
Nincs olyan, hogy "normális", ezt neked/nektek kell érezni.
Mi hat hónap után feküdtünk le. Normális addig míg egyik fél nem érzi r*ibancnak magát, mert már első randin vágyik rá, normális ha a másik fél nem trófeaként tekint a nőre, normális ha nem azért történik mert "már itt van az ideje". Nem kell előző kapcsolatokhoz sem mérni mert az intimitás kialakulására nincs megszabott idő.
Nekem kellett hat hónap (szűz voltam szóval lehet ez is befolyásolt) amíg éreztem hogy annyira akarom, hogy nem elég csak pettingelni. És mivel nagyon pozitív élményként maradt meg bennem (nem fájt csak furcsa volt, a vérzést is teljesen lazán lerendezte a párom, aztán ölelgetett és simogatott, hogy "ugye rendben volt minden?") ezért én mindenkinek azt ajánlom hogy várjon amíg 100%-ban biztos.
Új kapcsolatoknál sem kell megerőszakolni magad. Ott is eljön az a pont ahonnan érzed, hogy itt az ideje
5-ös, ezt te sem gondoltad komolyan! :D
Ha minden randit már kapcsolatnak nevezünk, akkor vajon kinek hány kapcsolata volt életében? :D
Helyzet függő ha nagyon komoly a dolog és pl szűzek vagytok akkor még 1 év is lehet de általában 5-6 honap a nagyon komoly kapcsolatoknál!
Az ilyen laza felszínesebb kapcsolatok lehetnek 1 héttől 1-2 hónapig is
De őszintén sokkal jobb ha vársz egy kicsit ugy van neki egy fajta hangulata :D viccen kivul mint a 20 éves wishkey és egy sima wishkey az íze valamivel jobb nem drasztikusan de ott aterzed hogy huh ez a wishkey már 20 éves
Ez akkora baromság, hogy ha sokáig vár valaki a szexre, akkor a kapcsolat is hosszabb lesz. Öt éve vagyunk együtt, pár randi után lefeküdtünk.
A szex ku.rva fontos egy kapcsolatban. Ha nem A legfontosabb. Minek fél évet várni arra, hogy kiderüljön, összeilletek-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!