Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet gyenge egy férfi?
Néha úgy szeretném elmondani a barátnőmnek, hogy szükségem van rá...hogy ő a szeretet az életemben...hogy sajnálom amiért nem mindig vagyok tökéletes...higy félek mi lesz velünk,ha elutazik 3 hónapra...
Mindig az a válasz több nőtől is, hogy ez olyan gáz egy ferfitől, ő legyen a megtestesült szikla.
Miért nem lehet egy férfi őszinte? Miért kell játszani az érzéketlent?
Két ilyen nőismerősöm /barátnőm van, akik konkrétan kijelentették, hogy az érzékeny férfiakat gáznak tartják, egyik csajnak sem volt még normális párkapcsolata, kb szükreötvenárnyalata a szint nekik. :/
Sajnos a férfiaknak már kicsi gyerekkorukban olyanokat mondanak, hogy " a fiúk nem sírhatnak", meg hogy ne mutassák ki az érzéseiket. Aztán csak gyűlik bennük a sok év alatt a frusztráció, a sok sérelem, amiről nem bezsélhetnek, mert akkor lúzereknek vannak bélyegezve vagy leb-zizzák őket...nem csoda, hogy sokan belehülyülnek.
Mond csak el a barátnődnek, mit is érzel.
"nem mindig vagyok tökéletes."
Senki sem az.
" ő legyen a megtestesült szikla."
Az ilyen nő nem ér egy forintot sem.
"Miért nem lehet egy férfi őszinte? Miért kell játszani az érzéketlent?"
Nem kell, csak sokan átesnek a ló túloldalára és a nyavalygást meg az önsajnálatot tudják be érzékenységnek.
Hát tudod én pontosan ezt szeretném a páromtól hallani néha napján. Ugyanis ő tényleg a megtestesült szikla. Magában tartja az érzéseit s ez nekem nehéz. De szeretem nagyon mert jó ember.
Nem gáz ha egy férfi ilyen is néha. Sőt, szerintem kell is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!