Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen férfiról?
A nők visszautasítjàk, mondvàn nem akarnak tőle semmit, de ő tovàbb nyomul. Végül, mikor a nők nagy nehezen adnak neki egy esélyt, akkor megfekteti őket és szex utàn mindegyiknek ezt mondja: "majd hívlak". És eltűnik!
Egyszerűen köddé vàlik a hapsi. A nők hiàba hívogatjàk nem veszi fel, letiltja őket FB-ről, stb.
Ezt gondolnám: "Hjaj, ha tudtam volna, hogy szex után végre békén hagy, első alkalommal lefekszem vele!"
Viccen kívül: Semmit. Ha immel-ammal adtam csak neki esélyt, érzelmileg nem fogott meg, tehát tovább lépek.
Sms: kellene 30 rongy aburtuszra ... Vagy gyerektartas fizetsz 25 evig valaszthatsz!"
:-D
Szép is lenne, ha a nők ezt ilyen egyszerüen vennék.
3-as vagyok eddig 2x játszottam el ezt
:)
édes volt ahogy remegő kézzel adta a lóvét és nézet h biztos elmész majd? mert h ö nem akar gyereket!
"3-as vagyok eddig 2x játszottam el ezt." csak? Pedig egész jól megélhetnél belőle. :p
32/f
Tevedsz
Nem kellet a penze
Az kellet h ugyan azt erezze amit en
Vagyis h pofara lett ejtve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!