Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti adnátok neki még egy esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Egy férfivel pár hónapig ismerkedtünk, de nem lett komoly mert egy másik nő jött a képbe, és őt választotta. A nő akivel összejött 3 hónap után kidobta, most nálam próbálkozik újra. Nekem az nagyon rosszul esett hogy szó nélkül lelépett. Azt mondta lelkiismeret furdalása is volt miattam és megbánta az egészet hogy nem jött velem össze. Pedig úgy rázott le hogy nem tudna velem komolyat elképzelni. Ugyhogy nem értem mit akarhat ezek után. Eléggé visszaélt a bizalmammal, hogy csak így faképnél hagyott. Ti adnátok esélyt így?

2019. ápr. 13. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem vagy komoly neki, csak egy luk-lehetőség, amire bepróbálkozott.
2019. ápr. 13. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fel se merülne bennem a gondolat sem. Kizárt.
2019. ápr. 13. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem adnék neki. Persze, hogy megbánta, hogy lelépett tőled, hiszen a másik nőnek nem kellett, szerintem rád csak valamiféle pótléknak tekint :( találsz te korrekt férfit is, ennek pedig ne adj esélyt. Kapott egyet, de eljátszotta!
2019. ápr. 13. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Az összes dolog, amit mondott, a szokásos sablon. Csak kell neki egy lyuk, amíg nem jön egy jobb, nem te vagy a lényeg.
2019. ápr. 13. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem jött össze a másik,kell Neki vki,és Veled nem az elejéről kellene kezdeni. Nem adnék Neki esélyt,bármikor jöhet Neki más és akkor újra cserbenhagy?
2019. ápr. 13. 17:44
 6/9 Rockarc ***** válasza:

Ha akkor nem tudott beled szeretni, akkor vajon azota mi valtozott? Persze, kivagta a masik no, de ez kettotok kozott mit valtotatott meg? Szerintem semmit.

43F

2019. ápr. 13. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem adnék. Nálam nem működik a nincs ló jo vagyok én is...
2019. ápr. 13. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem menjen csak a másik nőhöz vissza. Nem vagyok pinkód. Takarodjon az ilyen....
2019. ápr. 13. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazatok van, ha tényleg érdekeltem volna őt, akkor nem megy más nőhöz. Felesleges az ilyennek esélyt adni, ott volt a lehetőség, de nem kellett neki.
2019. ápr. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!