Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy sportoló lány aki egészséges életmódot is folytat, összejönni egy cigizős, alkoholt szerető férfival?
Nem, nincs közöm a lányhoz, csak szeretném megérteni a szituációt.
Egészséges életmódot folytat a lány és mellette sportol is. A kérdésem az, hogy tud együtt lenni egy olyan férfival aki
- láncdohányos
- szeret inni és a profilképén alkohollal pózol.
28 évesek.
* együtt lenni.
Bocsánat ez kimaradt a végéről.
Van, aki sokkal elfogadóbb ezekkel, van, aki nem, pl. én se fogadnám ezt el.
Nem vagyunk egyformák.
Alapvetően egészségesen élek, étkezem és sportolok is. ennek ellenére szeretek bulizni is (nyilván nem csak azt), alkoholt is fogyasztok. Nem vedelek, de nem is vagyok absztinens. Itt is a mérték a lényeg. Szóval a kettő nem zárja ki egymást teljesen.
És jelenleg is egy olyan ember tetszik aki láncdohányos. Nem az én életem, az övé. Ettől függetlenül intelligens, aranyos, kedves és jó a humorérzéke. Rossz szokás. van akiknél kizáró ok , nálam nem. Ettől én meg heti 4-5 alkalommal sportolok és egészségesen étkezem. ez meg az én életem.
Ne értem minek kell minden egészséges embert egy kalap alá venni. Annak semmi értelmét nem látom hogy kondizzak. eddzek amúgy meg egy antiszoc remete legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!