Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy szép, fiatal, sportos nő, szép arc, szuper alak, ápolt, igényes, mosolygós.
Erre repkednek az 5 meg 6 pontok.
10 ponthoz minimum photoshop kell, hús-vér nő él nem érheti....
10/10 nekem :D
szép mosoly, kedves arc, baromi izmos is ráadásul :D az a hasizom az meseszép :D szerelmes lettem :D
Nőként mondom, szerintem teljesen rendben van. Természetes, nem műanyag, az alakja szép, és egyik kepen se csücsörít. 😊
Kívancsi lennék, a lepontozóknak milyen nő a szép.
Ez mi ez? :)
Oké, h nem mű, de nincs egy qurva szemöldökcsipesze? Meg az is oké, h futok, de annyit, h egy szemernyi hájacska nem marad, a mellekre, popsira. Egy nő legyen nő, ne gyalogkakukk. Meg ez az idétlen frizura, bekötöm a hajam oszt kész, a seggigérő homlokom meg csak virítson...
Ez a csajszi messze áll a nőtől, szétfutja még azt a keveset is.
Nő vagyok, nekem eddig messze a legszimpatikusabb az Instán látott lányok közül.
Bájos, mosolygós, természetes, nem sminkkirálynő, ennek ellenére igényes (ő is meg a képei is), sportos, az alakját, kitartását irigylem.
Van stílusa, ha becsukom az oldalt, fel tudom idézni az arcát, nem mint a sablon Insta cicáknál, hogy láttam 3 különbözőt, de ha nem tudom, akkor azt hiszem, ugyanaz az egy volt.
Nem tudom, mi kell a mai férfiaknak, de nagyon kínlódnak, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!