Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/76 anonim válasza:
Én nő vagyok, de 10 :D Az itteni férfiak a pontszámok alapján kicsit el vannak szállva maguktól, ha egy ilyen lány csak 5, akkor ki a francnak adtok 10-et? Susan Boyle-nak?
6/76 anonim válasza:
Nő vagyok, és 9-et adok (10 akkor lenne, ha az arca szabályosabb lenne), de szerintem így is messze tündéri csaj.
(28/N)
8/76 A kérdező kommentje:
#4: Ez a nő 10? Teljesen átlagos arc, melle meg semmi. A Woodman castingos videóban mondja, hogy lovagal, azért van ilyen jó alakja.
2018. szept. 22. 09:06
9/76 A kérdező kommentje:
Na jó, az arca elég karakteres végülis...
2018. szept. 22. 09:08
10/76 anonim válasza:
6
Nem mintha rossz csaj lenne, de nekem a szőkék valahogy nem az eseteim, sötétebb hajjal 7-et is adnék rá.
Egyébként azt megfigyeltem, hogy a lányok általában egész más csajokat tartanak nagyon szépnek, mint mi férfiak. Mindenesetre a nők többsége azért (gondolom) inkább a férfiaknak szeretne tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!