Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feltétel nélküli szeretettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétel nélküli szeretettel mit lehetne kezdeni?

Figyelt kérdés

Nem, nem kapcsolatfüggő vagyok. És nem is àldozat lélek. Szóval GYK okoskái akik Freud elszólásait hangoztatják távozzanak (a csávó ritka birka pszicholűgos

volt) Egyszerűen szerelmes vagyok. Úgy szeretem, hogy az embertelen és kibìrgatatlan. Ő ezt tudja. És csúnyán visszaél vele. Hosszú lenne leìrni, de szivat rendesen. Visszont úgy látszik bármit is tesz ellenem a szerelem érzése nem múlik. Kellene egy kis segítség.

L

#lány #szerwlem
2019. ápr. 1. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A nő olyan, mint a parketta. Elsőre jól lefekteted, és egy életen át taposhatsz rajta.

Ennyi a megfejtés. Szívesen.

2019. ápr. 2. 05:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Én tudom miről beszêlsz,elfogadod,hogy ez van,Te szereted ùgy ahogy van.Neki meg nemet mondani.Csak így lehet.
2019. ápr. 2. 08:07
 13/14 Monkia válasza:
51%

A feltételnélküli szeretet fogalmát összekeveri a ragazkodás fodalmával.

Feltételnélkül szeretni valaki: megbízunk benne, meghagyjuk a szabadságát, önnáló teret biztosítunk neki, ha úgy van elengedjük, mert neki az a jó, ez a feltételnélküli szeretet

Amiről Ön beszél az a ragaszkodás, egy olyan emberhez akit úgy érzi szeret, és ezt ő kihasználva bármit megtehet önnel

2019. ápr. 2. 11:51
 14/14 Marcsi54 válasza:

Értem és átérzem, hogy miről beszélsz, de Monkia fogalmazta meg jól, hogy mi a feltétel nélküli szeretet. Gondold végig az alábbi szavakat, így érzel, cselekszel?

"Feltétel nélkül szeretni valaki: megbízunk benne, meghagyjuk a szabadságát, önnáló teret biztosítunk neki, ha úgy van elengedjük, mert neki az a jó, ez a feltételnélküli szeretet"

Ha csak szimplán szerelmes vagy, hidd el, elmúlik.

És azon legyél, hogy mielőbb.

2019. máj. 22. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!