Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétel nélküli szeretettel mit lehetne kezdeni?
Nem, nem kapcsolatfüggő vagyok. És nem is àldozat lélek. Szóval GYK okoskái akik Freud elszólásait hangoztatják távozzanak (a csávó ritka birka pszicholűgos
volt) Egyszerűen szerelmes vagyok. Úgy szeretem, hogy az embertelen és kibìrgatatlan. Ő ezt tudja. És csúnyán visszaél vele. Hosszú lenne leìrni, de szivat rendesen. Visszont úgy látszik bármit is tesz ellenem a szerelem érzése nem múlik. Kellene egy kis segítség.
L
Nem azért nem kértem pszichológiai okoskosást mert nem akarom elfogadni az igazságot. Nem erről van szó. (Tuti) Komolyan a feltétel nélküli szerelem játszik az én storymban.
(Ezért várom olyanok válaszát, akik értenek is hozzá, nem csak ezt az önámìtás jellegű pszichológiát tolják )
Amit érzel, az valójában egy egós csimpaszkodás, és semmi köze a feltétel nélküli szeretethez. Egyetlen érzésnek sincs köze a feltétel nélküli szeretethez. Pont ez különbözteti meg a feltétel nélküli, magasabb szintű szeretetet a sima, egós szeretettől, amiről a kérdésben is szó van.
A feltétel nélküli szeretetben nincs jelen semmilyen érzés. Az egyfajta tudás, és semmi köze ahhoz, amiről te beszélsz.
Amiről te beszélsz, az egy birtoklási vágy, és azért nem vagy képes fölé emelkedni, mert a tudatossági szinted alacsony. Valójában egyáltalán nem szereted azt, akiről szó van. Csupán azért van szükséged rá, hogy elnyomd vele a boldogtalanságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!