Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feltétel nélküli szeretettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétel nélküli szeretettel mit lehetne kezdeni?

Figyelt kérdés

Nem, nem kapcsolatfüggő vagyok. És nem is àldozat lélek. Szóval GYK okoskái akik Freud elszólásait hangoztatják távozzanak (a csávó ritka birka pszicholűgos

volt) Egyszerűen szerelmes vagyok. Úgy szeretem, hogy az embertelen és kibìrgatatlan. Ő ezt tudja. És csúnyán visszaél vele. Hosszú lenne leìrni, de szivat rendesen. Visszont úgy látszik bármit is tesz ellenem a szerelem érzése nem múlik. Kellene egy kis segítség.

L

#lány #szerwlem
2019. ápr. 1. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Bepiáltál?
2019. ápr. 1. 23:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az agyad használni az érzelmeid helyett.
2019. ápr. 1. 23:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Ennyire látszik a kérdésekből? :D
2019. ápr. 1. 23:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon látszik.
2019. ápr. 1. 23:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért írtál ki kérdést, ha nem vagy kíváncsi a válaszokra?
2019. ápr. 1. 23:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve ez régen nem feltétel nélküli szeretet. Tudod, hogy nem jó amit csinál, és nem szereted azt amit csinál. Ez nem feltétel nélküli szeretet! Hiába nem kérsz ilyen válaszokat, de ez egyszerű társfüggőség. Ragaszkodsz hozzá, mert nyújt neked valamilyen biztonságérzetet, de itt egyáltalán nem feltétel nélküli szeretetről van szó. Csupán csomó lelki problémáról amik miatt nem tudod elengedni ezt a mérgező kapcsolatot.
2019. ápr. 1. 23:27
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem azért nem kértem pszichológiai okoskosást mert nem akarom elfogadni az igazságot. Nem erről van szó. (Tuti) Komolyan a feltétel nélküli szerelem játszik az én storymban.

(Ezért várom olyanok válaszát, akik értenek is hozzá, nem csak ezt az önámìtás jellegű pszichológiát tolják )

2019. ápr. 1. 23:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Valódi feltétel nélküli szeretetben a nyomát sem lehet találni semmiféle érzelmi függőségnek, már ne is haragudj. Az az érzelmileg érett emberekre jellemző.
2019. ápr. 2. 00:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Mármint a valódi feltétel nélküli szeretet jellemző az érzelmileg érett emberekre.
2019. ápr. 2. 00:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit érzel, az valójában egy egós csimpaszkodás, és semmi köze a feltétel nélküli szeretethez. Egyetlen érzésnek sincs köze a feltétel nélküli szeretethez. Pont ez különbözteti meg a feltétel nélküli, magasabb szintű szeretetet a sima, egós szeretettől, amiről a kérdésben is szó van.

A feltétel nélküli szeretetben nincs jelen semmilyen érzés. Az egyfajta tudás, és semmi köze ahhoz, amiről te beszélsz.

Amiről te beszélsz, az egy birtoklási vágy, és azért nem vagy képes fölé emelkedni, mert a tudatossági szinted alacsony. Valójában egyáltalán nem szereted azt, akiről szó van. Csupán azért van szükséged rá, hogy elnyomd vele a boldogtalanságod.

2019. ápr. 2. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!