Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sosem mondja a párom, hogy szeret, érdemes erőltetni?
Figyelt kérdés
Jól esne néha ha kifejezné, akár csak annyit mondana, hogy szeretlek. Ha én mondom neki, azt mondja rá, hogy "Ő is" de magától sosem. Érdemes ezt "erőltetni" vagy semmit sem ér így már?2019. ápr. 1. 13:42
1/5 anonim válasza:
Az egy elég fontos infó, hogy mióta vagytok együtt pl.
Mondjuk, valahol már tudom, hogy annyira nem számít, mert akkor is összejönnek, ha nincs is semmi érzelem és várják, hogy majd...
2/5 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem mondja, a kérdés, hogy érzed e?
3/5 anonim válasza:
Gondolom más a szeretetnyelve. Nekem a szavak semmit se jelentenek, ha sose hallanám, de érezném, az bőven elég. Nőként olyan vagyok, mint az a bizonyos székely a viccben, "egyszer már mondtam, ha változik szólok". Más módon érezteti? Mondtad már neki, hogy neked mennyire fontos ezt hallani, megkérted már, hogy erre figyeljen oda?
4/5 anonim válasza:
figyelj én se szoktam nagyon mondani. én egy elég elhidegült családban nőttem fel, nálunk nem volt olyan, hogy szeretlek fiam, ölelés hasonlók. emiatt nekem ez így nem jön magától. nem mindenkinek olyan természetes mint neked, annak semmi értelme ha nem magától mondja, hanem csak azért mert te rászóltál.. a lényeg, hogy tudod, hogy szeret, ezt érezni kell.
5/5 anonim válasza:
Gondolom mondta az elején egyszer biztos, és szerintem úgy van vele, ha változik szól :D
Komolyra fordítva, lehet hogy ilyen típus, nem mindenki akarja/tudja kimutatni folyamatosan, amit érez/gondol :(
Tapasztalat.. sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!