Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval... Volt egy férfi az életemben akivel elég sokáig "kóstolgattuk" egymást viszont sosem jöttünk össze...en borzalmasan szerettem, de nem mertem neki elmondani, pedig elég egyértelmű jeleket adott viszont azt tudni kell, hogy van köztünk némi korkulonbseg és részben ezért is nem mertem neki elmondani. Nyáron nagyon sokat voltunk együtt és nagyon jól éreztük magunkat, közelebb is kerültünk egymáshoz és ez tartott októberig, amikor össze vesztünk. Mikor össze vesztünk egyből megbanta és próbált a kedvemben járni és kerdezgette hogy mit tegyen hogy megbocsajtsak neki... Aztán volt egy 2 hónap "kihagyás" amikor nem találkoztunk stb. Egy szép nap viszont megint össze futottunk és újból jóba lettunk de már nem olyan mint rég... Szeretem,borzalmasan de nemtudom mit tegyek :/ kb 1 hónapja megint nem találkoztunk, csak látásból és akkor is mindig engem néz...Ti mit tennétek? Szerethet?

2019. márc. 25. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Pár sorban megfogalmaznám neki, hogy hiányzik, szívesen találkoznék vele. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
2019. márc. 25. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig az ilyen döcögős dolgoknak nincs értelme.
2019. márc. 25. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha a férfi akar, hidd el megtalálja a módját.
2019. máj. 2. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudja hogy mit akar. Énnem foglalkoznék vele komolyabban.
2019. máj. 3. 00:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!