Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne, ha egy férfi kezdeményezne egy feminácinál (nem feministánál! ), hogyan sülne el a dolog?
Szóval a keményvonalas, férfigyűlölő feministákra célzok.
Valamennyire mégis vonzóak nekem, mert el tudom képzelni, hogy ezekben a nőkben micsoda feszültség van, ezért úgy gondolom, hogy szexben valami irgalmatlan durvák lennének, az meg nekem rohadtul bejön.
Nem vicc a kérdés, nem provokáció, tényleg ki akarom próbálni a szexet egy ilyennel, mert izgatnak a durvább nők.
Ha mondjuk valamennyire sikerülne elnyernem a bizalmát, és megmondanám neki, hogy dugni akarok vele, lehet, hogy belemenne?
Ja kb amit az előző 76% írt.
Még rosszabb véleménnyel lenne a férfiakról. Semmi értelme.
Amúgy most már nem bmwsf-szis kérdések lesznek, hanem feminista az új divat?
Haladunk, haladunk...
Én magam is képzett vagyok, ugyanis a csajozàs terén olyan alfahímtől tanultam, aki több szàz nőt megdugott. És ezt most szó szerint értsd, ne szimbolikusan. Elég jól elboldogulok tehàt. Üdv!
14: A gyakoriról màr volt csajom kb 2 éve :-)
Igaz, csak kb. 2 hetet voltunk együtt, de vele àtéltem életem legdurvàbb szexuàlis élményét. Ő azonban a szakítàsunk óta àllítólag màr nem jàr ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!