Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Jelenleg kapcsolatban vagyok, ő a 3. férfi az életemben.

Alapvetően a biztonságra törekszem, nem megyek bele egyejszakas alkalmi kapcsolatokba. Illetve egyszer történt ilyen életem során de abból tudtam hogy ez nem nekem való.

Családcentrikus ember vagyok, fontos a család szeretnék gyerekeket.

De...valami nincs rendben velem vagy nem tudom már mit gondoljak.

Úgy érzem hogy vágyom a szabadságra hogy jó nekem egyedül is. Szeretek egyébként egyedül lenni. Néha olyan mintha terhes lenne más társasága. Szeretem a párom, legalábbis így érzem. Látom a hibáit is, de el is tudom fogadni. Persze bizonyos dolgokban ő is változott miattam és én is miatta. De egészséges mértékben.

Az a gondom hogy az előző két kapcsolatombsn is ugyanígy elkezdtem ezt érezni és nem sokra rá vége is lett egyéb okokból.

Nem tudok elköteleződni? Vagy nem szeretem a párom igazán?

Pedig nem vagyok egy viragrol virágra szálló típus de mégis mintha valami nem lenne rendben. Mi a baj velem?

2019. márc. 25. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyébként szerintem ez nem ritka és nem is számít bajnak. Én is szeretek néha egyedül lenni, sőt van hogy én magam mondom a páromnak, hogy kis egyedüllétre van szükségem és olyankor 1 órára elvonulok. Olyankor szeretek gondolkodni, magamba "fordulni". Amúgy én rengetegszer szeretek pl. egyedül is vásárolni, nézegetni. Sokszor a barátnőket is soknak tartom, így egyedül járom be az üzleteket, mert tehernek érzem a másik "kívánságát" és azt, hogy hozzá is kell alkalmazkodnom. Nincs ezzel semmi baj :)

2019. márc. 25. 08:16
 2/3 A kérdező kommentje:
25 vagyok, egyébként én is szeretek egyedül vásárolni meg sok mindent egyedül csinálni.
2019. márc. 25. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még. Azt kell ilyenkor csinálni, hogy pár évig egyedül maradsz és élvezed az életet párkapcsolat nélkül. 2-3 év múlva már látnád mire vágysz, ki is élnéd ezidő alatt a vágyaidat.

Maradhatsz ebben a kapcsolatban, de az olyan mintha megerőszakolnád magad, mivel nem vagy boldog teljes mértékben.

2019. márc. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!