Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egy nála 10+ évvel idősebb férfival jár,
miért mondják rá kapásból, hogy apakomplexusos?
Figyelt kérdés
Anyámnak is ez volt az első reakciója, amikor megtudta és nagyon sértőnek találom ezt.
Tudtommal apakomplexusa annak van, akinek nem volt jó kapcsolata az apjához. Nekem apámmal sokkal jobb kapcsolatom van, mint anyámmal, nagyon jól el tudunk dumálni, rendesen nevelt engem mindig is.
Egyszerűen az idősebb pasikhoz vonzódom, mert a korombeliek éretlenek hozzám (tiszt. kiv, nem sok ilyennel találkoztam, de velük is csak barátságig jutottam). Miért kell úgy beállítani, mintha valami mentálisan beteg nő lennék? Én nem keresem senkiben sem az apámat, mivel nekem van, köszönöm.
Hogyan hunyhatnék szemet e felett a hülyeség felett? Párom és köztem 15 év van egyébként.
Mert akik egy idősek, azok nem válnak el? Ellent mondtok a saját szavaitoknak. XD amúgy meg miért is nem mindegy, ki kivel van együtt? Be kellene már ezt fejezni, hogy azonos korában KELL megtalálni a párod. Kell? Tényleg? Na neee... Írjatok majd vissza ti is pár év múlva, hogy esetleg a szipi szupi kapcsolatotok akar-e még élni, mert nem élte ki magát, vagy esetleg megijedt a sok felelősségtől. De persze ti itt, gyakori népe mindig mindenkit a saját mércétek alapján skatulyáztok be, mert megtehetitek. Hát nem tehetitek meg. Éljetek a saját életeteket, ha az annyira szuper és ha valaki 15 évvel idősebbel boldog, akkor az nektek ne fájjon. Szánalmas proli panelszökevények.
2019. márc. 23. 17:36
22/33 anonim válasza:
Utolsó, fáj, hogy a normális emberek elítélnek, amiért gyereklányokról fantáziálsz?
2019. márc. 23. 17:50
23/33 anonim válasza:
Ő már csak a panelban fantáziálhat, ahova 20 éve menekült, mert akkor "nem merte vállalni a felelősséget és nem élte ki magát". Ma már jó lenne egy gyereklány is... ;D
2019. márc. 23. 17:59
24/33 anonim válasza:
Nő vagyok és 25 és családi házban élünk, szóval rábatytál. XD de ennyit rólatok, nagyon eltaláltátok. XD amúgy ha nektek egy 25 éves gyereklánynak minősül, régen rossz.
2019. márc. 23. 19:01
25/33 anonim válasza:
Nekem ismerőseim körében van egy pár, ahol a nő javára 8 év van, ők együtt élnek és a nőnek van már az előző kapcsolatábóp egy 17 éves gyereke. A másik pár házas, ott a férfi javára van 11 év, ő is elvált, 2 gyereke van, az új nőtől meg most született egy közös. A másik pár éppen esküvőre készül, ott a férfi javára van 13 év. Mindegyik ember végtelenül kedves és jó ember, boldogok együtt. Szóval ezt is le lehet pontozni... Nem mindenki találja meg a párját - 2 +2 éven belül és nem mindenkinek jön össze az első házassága. Elválni sem ciki, de egy szar házasságban vergődni annál inkább. De ezt itt úgysem érti meg a sok agyirokkant, akinek fáj más boldogsága. Érdekes, engem nem érdekel, ki kivel van együtt, titeket ez miért háborít fel ennyire? Hm? Sok közötök hozzá nincs, meg egyébként is, van, aki tolószékes láb nélküli ember felesége lett, rá lehet keresni a neten. Annyira korlátolt lak vagytok és erre van az a mondás, hogy más szemében a szálkât is, tudjátok. Mindenki foglalkozzon a SAJÁT életével, mert az még mindig rosszabbul megy, mint a saját élete rendezése.
2019. márc. 23. 19:07
26/33 anonim válasza:
azt mondod hogy a veled egyidősek éretlenek hozzád? de közben meg itt hisztizel hogy miért nincs neked igazad?
már bocs de azt hiszed ez a normális hát nagyon nem! max az 5 év fér bele tudod mért? mert lehet hogy te gyerekesnek találod a többi srácot azonban te sem vagy más egy 15 évnél idősebb férfinak csak ugye az a farkára hallgat + a maga idejében olyan luzer volt hogy már csak a nála 10-15 évvel fiatalabbakat tudja befűzni
és de az apakomplexus pont ezt jelenti mivel hogy nagyon jó kapcsolatot ápolsz az apáddal ezért probálsz olyan embert találni aki hasonló fizikai és szellemi tulajdonságokkal rendelkezik (a másik meg az hogy valaki nem kap apai szeretet de a lényege ugyan az mert olyant akar mint egy igazi apa...)
mellesleg 20/F néha bohókás vagyok (bármit is jelentsen ez... :D) de meg vannak a magam céljaim amiket minden áron meg csinálok
2019. márc. 23. 19:54
27/33 anonim válasza:
Én sem lakom panelban, de ez k*rvára off. És itt látszik, hogy hiába vagy 25, te is igen gyerek vagy, szóval, erre rábatytál. Ennyit rólad.
2019. márc. 23. 21:54
28/33 anonim válasza:
Azért gáz az ilyen kapcsolat, mert az öreg szardarab férfiak mindig megtalálják a mentálisan sérült fiatal lányokat és kihasználják őket. Csak a fiatal punci kell nekik. A lányok meg át vannak verve.
Mentálisan egészséges nő nem vágyik nála 15 évvel idősebb férfiakra, kivéve, ha csak a pénz miatt van vele vagy valamilyen szexuális fétissel rendelkezik.
2019. márc. 23. 22:47
29/33 anonim válasza:
De miért vannak lepontozva azok a válaszok, akiknek ez belefér? Ti ilyen minden lében kanál emberek lehettek, akiknek CSAK a saját véleménye a Szent és mást meg sem hallgat.
2019. márc. 24. 09:09
30/33 anonim válasza:
Utolsó, nyomd már el magad. Mi a szart kötekedsz a pontozáson is? Hogy jön ez a kérdéshez? És pont te beszélsz, hogy ki erőlteti a véleményét. Mindenki leírta a nézőpontját, ENNYI!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!