Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egy nála 10+ évvel idősebb férfival jár, miért mondják rá kapásból, hogy apakomplexusos?
Anyámnak is ez volt az első reakciója, amikor megtudta és nagyon sértőnek találom ezt.
Tudtommal apakomplexusa annak van, akinek nem volt jó kapcsolata az apjához. Nekem apámmal sokkal jobb kapcsolatom van, mint anyámmal, nagyon jól el tudunk dumálni, rendesen nevelt engem mindig is.
Egyszerűen az idősebb pasikhoz vonzódom, mert a korombeliek éretlenek hozzám (tiszt. kiv, nem sok ilyennel találkoztam, de velük is csak barátságig jutottam). Miért kell úgy beállítani, mintha valami mentálisan beteg nő lennék? Én nem keresem senkiben sem az apámat, mivel nekem van, köszönöm.
Hogyan hunyhatnék szemet e felett a hülyeség felett? Párom és köztem 15 év van egyébként.
Férfiakra már akkor is rásütik hogy anyakomplexusa van,mikor csak 5 évvel idősebb nővel van együtt..
Szerintem +/-10 év még nem beteges egyik nemnél sem.
10 már nagyon a határ, 15 év korkülönbség pedig sima apakomplexus.
A túl jó és a túl rossz kapcsolat is vezethet ehhez.
Nő vagyok, és akik hangoztatják, hogy érettebbek a koruknál, valamilyen téren el vannak maradva a kortársaiktól akkor is, ha más téren beelőzik őket.
Valaki nagyon kötelességtudó, de szociálisan fejletlen, másnál meg pont fordítva. Ezeregy téren lehetsz elmaradva a többségtől, meg kell találni, hogy mi az(ebben segít a terápia) és be kell hozni(egy picit ebben is segít)
Én is kiakadnék, ha a lányom egy 15 évvel idősebb fazonnal lenne együtt.
A sok 40 körül szülővé váló nő meg még inkább elmossa ezt a határt, mert manapság nagymamakorban szülnek, naná, hogy a gyerekeik a 35öt és a 20at egyformának érzik, hiszen 2 generációval idősebbek a szüleik, nem egyel.
Szerintem meg túl van ez kicsit komplikálva. Vannak férfiak akik 30-as, 40-es éveikben is vonzóak, vagy vonzóbbak mint fitalkorukban. Csak azért mert vonzónak találok huszonéves létemre egy 40-es férfit az egyrészt nem jelenti azt hogy apakomplexusom van csak belátom hogy ja jól néz ki, másrészt nem is jelenti hogy akarok tőle bármit is.
Most a kérdezőnek idősebb a párja. Úristen..mi lesz.. semmi! Mindenkinek a maga dolga hogy kivel van. A többi ember véleményét meg le kell tojni. Az hogy meddig fog működni az meg az ő dolguk. Ha megy megy, ha nem nem.
Mellesleg ez érdekes mert nekem nincs kifejezetten jó kapcsolatom az apámmal de sem apapótlékot nem keresek, sem őt sem keresem senkiben. (Nincs most senki) de igens vannak olyan negyvenesek akik számomra vonzóak. Ettől még nem lesz apakomplexusom. Túl vannak misztifikálva ezek a dolgok. Mellesleg utanaolvastan hogy pontosan mik is a jellemzői a rendes apakomplexusra és az jóval egy összetettebb dolog es egyik sem igaz rám. Az emberek (tisztelet a kivételnek)dobálóznak ezzel a kifejezéssel és közben azt sem tudják mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!