Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretjük egymást, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretjük egymást, de nem azzal a hatalmas lángoló első szerelemmel, az baj? 21/N

Figyelt kérdés
Nem olyan rég beszélgettünk a párommal, s felmerült ez a téma. Ő azt mondta, hogy utoljára 10 éve érezte azt az elsöprő szerelmet, amiről a könyvek is írnak, de attól még igenis szerelmes (ő 29). S valahogy így vagyok én is, az első nagy szerelem volt az ami fel bolygatta az életem, s azóta ezt az instant össze kapcsolódást én sem éreztem. 8 hónapja vagyunk együtt, az eleje nagyon hullám völgyes volt, aztán igazán 2 hónapja találtunk egymásra. Szerintem még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak, meg van a szerelem, de talán a kezdeti gondok amiket mi teremtettünk egymásnak az, ami ezt beárnyékolja. Másnál is egy nyugodtabb, de ugyanolyan valós érzés az a következő szerelem az első nagy után?

2019. márc. 15. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az lehet de nem biztos hogy az jobb hogy el vagytok egy ilyen kapcsolatban és rájössz hogy ez kevés pár év múlva. Sztem a kezdeti vonzalom kémia is kell hozzá.
2019. ápr. 6. 02:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Az exemmel azért nem müködött mert mellette ott volt a feszültség semmi közös ne volt pl hobbi. Csak el voltunk igaz az össze költözés is szóba került de végül rájöttünk hogy semmi értelme.
2019. ápr. 6. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!