Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik tényleg így jött össze egy fiúval?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több olyan kérdést látok az oldalon ahol azt kérdezik mit szólnának hozzá a lányok ha utcán vagy buszmegállóban odajönne hozzájuk egy fiú ismerkedési szándékkal.Vannak olyan emberek akik tényleg így jöttek össze?

2019. márc. 11. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A legjobb amikor van egy haverod akinek sok lány barátja van, és te valamelyikre rá mész..
2019. márc. 12. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen kapcsolatom ,nem busz hanem vonatállomáson indult 😀Jó kis Miskolc Tiszai pályaudvar 😀

Nem a hely a lényeg 🙂

2019. ápr. 16. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A helyszín akár jó is lehet, ha megfelelő a tálalás,és persze, ha láthatóan feléd nyitott versenyzőt szólítasz meg.
2019. ápr. 16. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem klub utan a buszmegalloban szolitott le az egyik exem. A klubban nem akart, mert tul hangos volt, viszont meglatott a buszmegalloban es odajott.

A masik meg egy bar wc-nel szolitott le. Hosszu volt a sor, ott alltam a vegen, odajott beszelgetni. 2 honapig jartunk.

De volt egy par akivel csak egy jot beszelgettem.

2019. ápr. 16. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi ezen a kérdés? Beszari vagy?
2019. ápr. 29. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem ismerkednék így de egyszer a buszon volt szerencsém egy ilyen próbálkozást végighallgatni, hát nem volt kellemes. :D

Amúgy sztem is az a szitu ha orrvérzésig szemeztek pl akkor simán okés de csak úgy akárkihez odalépni az elég necc.

2019. ápr. 29. 23:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nőként volt pár olyan sztorim, hogy utcán vagy tömegközlekedési eszközön szólítottak meg, de aztán végül nem lett egyikből se komolyabb.
2019. ápr. 29. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!