Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 25-27 éves lányok összejönnéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-27 éves lányok összejönnének egy megfelelő fiatalbb 20-21 éves fiúval?

Figyelt kérdés

Lányoknál is úgy van, hogy dicsőség, ha fiatalabb a párja?

A megadott korosztály válaszait várom elsősorban mindkét félről !

Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek !

2018. jan. 6. 00:40
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Szerintem ebben a korban jön ki legjobban az érettség beli különbség. A férfiak amúgy is lassabban érnek be mentálisan meg érzelmileg, én meg érettebb voltam a koromnál mindig is. Baromira idegesítene a gyerekes gondolkodása. Lehet lepontozni, de azért mindenki gondoljon bele, hogy 5-6 évvel ezelőtt mennyivel éretlenebb volt.

Plusz nem ugyan azt akarjuk az élettől. 20 évesen ne akarjon családot, ne akarjon letelepedni, építse az életét. Én viszont nem 35 évesen akarok gyereket szülni mert ő csak addigra lesz készen erre.

2018. jan. 6. 00:46
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
én öt éve érettebb voltam
2018. jan. 6. 01:32
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Most felhergelted a 2es 20éves lányt kérj tőle bocsánatot
2018. jan. 6. 03:04
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 xddddd
2018. jan. 6. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Én igen.Vannak fiatal,érett fiúk és vannak idősebb mégis gyerekes és komolytalan,kibirhatatlan férfiak/nők is. Most is 5 évvel fiatalabb a barátom,18 volt,én 23 mikor összejöttünk és mivel 1000-szer érettebb és felelősségteljesebb mint sok 30 feletti,így nem foglalkozom a károgásukkal,az is az éretlenséget bizonyítja mikor idősebb pasik leszólnak amiatt, higy fiatalann barátom van.

26/N

2018. jan. 6. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 40 felett lesz dicsőség egy nőnek fiatalabb pasit összeszednie, addig inkább semleges.

Én most pont 25 vagyok, és nem jönnék össze egy 20-21 évessel. Amikor én voltam 20 éves, addig egy korombeli fiú sem akar házasodni, gyerekeket vállalni (csak ilyen "majd egyszer talán 10 év múlva"), és nem hiszem hogy az elmúlt öt évben drasztikusan változott volna az általános gondolkodásuk. Ezzel szemben a 30-as korosztály már sokkal inkább ugyanazt akarja, mint én- házasságot 1-2 éven belül, gyereket is az után nem sokkal. Nem azt mondom, hogy nincsenek kivételek, de nyilván nagyobb eséllyel találok már házasodásra kész, felnőtt férfit 30 évesek között, mint éppenhogycsak leérettségizett 20 évesek között.

2018. jan. 6. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

1-es: mekkora baromságokat írsz, te jóég.. :) le is pontoztalak, mert megérdemled. Az érett gondolkodás személyfüggő, nem pedig nemfüggő. Lehet érettebb egy 15 éves fiú egy 18 éves lánynál, nincs megírva hogy a férfiak később érnek be mentálisan :)

Már csak az a gáz hogy sok téveszméjű nő ugyanezt a baromságot prédikálja máshol is

2018. jan. 6. 12:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a korábbi válaszokat!

Jöhetnek még vélemények, tapasztalatok.

2018. jan. 8. 01:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan srác vagyok, de a környezetemben nagyon kevés olyan kapcsolatot láttam, ahol a nő lenne idősebb. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hányat, ebből egy a sajátom volt.

Általában azzal a válasszal találkozom, amit az #1-es írt. Tipikus kijelentés, hogy a férfiak később érnek, csak azt felejtik el sokan, hogy eredetileg a biológiai érettség miatt mondták ezt. A két nem nagyjából egyszerre érik mentálisan és érzelmileg. Attól, hogy egy pasi szeret bulizni és nem akar gyereket, nem lesz éretlen. Ahogy egy nő sem lesz éretlen ugyanezektől. Azt se felejtsék el azok, akik szerint a nők előbb érnek, hogy rengeteg apuci kicsi hercegnője van, aki még egy csekket sem tud feladni, miközben rengeteg fiatal srác már a karrierjét építi és lakásra gyűjt.

A saját tapasztalatom az, amikor ismerkedésnél ez szóba kerül, hogy pont az éretlen lányok azok, akiket zavarná, ha a srác akárcsak pár évvel fiatalabb lenne. Mintha valamit kompenzálni akarnának és felsőbbrendűnek éreznék magukat.

Az érett gondolkodás az #5-ös válasznál látszik. Nem a kort nézi, hanem a kor mögött lévő embert, előítélet nélkül. Simán gyűjthet valaki 18 évesen több tapasztalatot és lehet érettebb gondolkodású, mint más 23 évesen.

2018. jan. 20. 02:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen a srác személyisége. Lehet egy férfi akárhány éves vagy megvan benne amit keresek vagy nincs. Szerintem nem korfüggő hogy milyen valakinek a gondolkodásmódja.
2018. jan. 20. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!