Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos lesz a barátnőmnek ha a munkahelyére küldök egy gagyi csokrot nőnap alkalmából?
Nem vagyok gazdag így ezt is nehezen engedhetem meg magamnak. 5000 forintom van rá. A munkatársnői oldaát néztem, ott sokan ilyen “dobozos luxus” rózsákat kaptak meg ilyesmit (úgy tudom ezek ilyen 20-30 ezres dolgok). Trendi, menő munkahely amúgy, jó keresetű emberekkel.
Szerintetek cikibe hozom? Sajnos most találkozni nem tudunk jövő hét végéig, külföldön dolgozok, így csak a virágküldés játszik.
Én tavaly bosszúból küldtem egy csokor vörös rózsát, egy nagyon kedves nőnek a munkahelyére aki a férjével egy helyen dolgozik, hogy sok sok szeretettel az én nagy szerelmemnek, este 7-kor várlak egy romantikus vacsorára.
üdvözlettel: szerelmed és szeretőd
Eleve fölöslegesnek és külsőségnek tartom a munkahelyre virágküldést, ha otthonra meg tudod oldani inkább tedd ezt.
5.000,-Ft nem kevés, egy szép tavaszi csokrot ebből simán tudsz küldeni, nem is mindenkinek kedvence az óriási csokor vörös rózsa.
Ahogy írják is: a lényeg,hogy gondolsz Rá.
Külföldön dolgozol,és 5000 Ft-od van rá?
Amúgy nem ciki,de ha olyan barátnőt vâlasztottâl,aki szégyenl a munkatârsai előtt az már régen rossz.Én egy csokinak is örülnék,ha csak annyit küldene a barátom,akkor is.
Én nem örülnék neki, ha a munkahelyemről kellene hazacipelnem a virágot, az is megsínylené. Ráadásul nekem ez annyira gáz, ennyi erővel karácsonyi ajándékot is GLS-szel küldjek anyámnak? :D Én inkább kibírnám jövő hétig, és személyesen adnám oda.
De szigorúan a kérdésnél maradva: nem "ciki". Ha a barátnőd "cikinek" érzi, akkor nem veled van a baj.
#4-es
igen komoly, csak vitáztak egy kicsit, meg kínos volt a munkahelyén...hogy otthon mi volt a folytatás azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!