Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé terhes is lettem tőle de mással él együtt? Mit tegyek?
Van egy pasi, regota ismerjuk egymast es mindig is kedveltem de baratzonaba kerultem nala. Sokat talalkoztunk volt parszor csok de semmi tobb.
December elejen aztan egy hazibuliba tobbet ittunk es az agyba kotottunk ki mindkettonknek nagyon jo volt (ezt o is mondta) es utana elkezdtunk osszejarogatni. Utobbi idoben mar kb heti 4 alkalommal vagyunk egyutt. Nem vedekeztunk. Egyszer sem semmilyen modszerrel. Mivel ismerem ezert tudom hogy nagyon felelotlen, senkivel nem vedekezik a baratnoje tobbszor is volt abortuszon miatta. O is ismer tudja hogy nem szedek fogamzasgatlot hanem megszakitassal szoktam. De o nem szakitotta meg soha es terhes lettem. 8 hetes vagyok most. Elmondtam neki is. Azt akarta hogy vetessem el de mondtam neki hogy szo se lehet rola ebbe belenyugodott. Osszejarunk mintha mi se tortent volna. Azt mondta fizeti majd a gyerektartast es tobbet is csak senki nem tudhatja hogy tole van mert ha igen egy fillert se ad es orokre megutal. En ossze akarok jonni vele es hozza koltozni. Valahogy a baratnojenek kene elmondani de tudni fogja hogy en voltam. Mit tudnek tenni? Segitsetek.
20/L
Agyat kéne növeszteni. Menni fog?
Ne aggódj, egy fillért sem fog fizetni. Elvégre hivatalosan nem ő lesz a gyerek apja, mert akkor kiderül, hogy tőle van.
Ennyi ésszel neked nem való gyerek.
El lehet még vetetni?
Azta büdös...va életbe...na ez a kemény. Jézus..
Szerintem...szerintem..szerintem nagyon jó, és felelősségteljes döntést hoztatok.
Ámen
Ez kamu.
Segítsünk, hogyan?
Neked kell elmenned abortuszra... ha nem akarsz tönkretenni egy életet két felelőtlen szülővel.
Három megoldás van:
1. Úgy teszel, ahogy a pasi kéri, lesz gyereked apa nélkül, egy idő után pénz nélkül, mert biztos, hogy nem fog évekig fizetni.
2. Megtartod a babát, bírósághoz fordulsz, ott kiderítik, hogy az övé, akkor kapsz gyerektartást.
3. Abortusz.
Családosat játszani biztosan nem fog, ebben ne is reménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!