Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a véleménye a saját nemükről?
22-es!
Köszi a választ.
A 21-es majd megér egy külön kérdést.
Érdekelnek a nemi dolgok, az ismerőseimmel sokszor beszéltem erről.
Néhány nő ismerősöm kardoskodik lelkesen, hogy a nők jobbak és hasonlók. Általában érveket nem tudnak felhozni, csak az önérzetüket.
A legtöbb nő ismerősöm azt mondja, hogy összességében ma a nők színvonala elég gáz.
Nem csak úgy érzem, hanem nálam tapasztalható is, mivel teszek érte.
Számos témán meg tudok nyilatkozni, ez pedig azért van, mert nem hagytam abba a tanulást. Sokat olvasok, és a tanulmányaimmal is konkrét terveim vannak. Valójában soha nem tervezem abbahagyni a tanulást, szívesen bejárok az egyetemre majd a 60-as éveimben is.
Az olyan ember viszont, aki még egy Richard Dawkins könyvet sem olvasott el, csak a Facebook-on lóg, meg ponyvaregényeket olvas, ne nevezze magát okosnak, márpedig sok ember ilyen.
"Számos témán meg tudok nyilatkozni, ez pedig azért van, mert nem hagytam abba a tanulást." - Nőként olyan szakmám van, ahol ha nem vagy naprakész, lemaradsz. Anyám lassan nyugdíjas, de mai napig folyamatosan fejleszti magát. Ne gondold magad olyan egyedinek!
Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy én is tudnék neked olyan szerzőt, gondolkodót mondani, akit te nem ismersz, csak éppen én nem gondolom úgy, hogy akiket én ismerek, azt másnak is ismernie kellene, mert tudom, hogy ez ennél összetettebb dolog, nem pedig általános érvényű, hogy x személyeket, dolgokat ismerni kéne, mert ha nem, akkor nem vagy okosnak nevezhető. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!