Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a véleménye a saját nemükről?
De igenis VAN gond az általánosítással. Hátrányba helyezi a normális embert, az egész egy baromság. Éreztem én ezt már elég sokszor, qrvára elegem van belőle, ezért én se általánosítok.
Jól felhúztál. Még hogy semmi baj sincs azzal..
"Ugyanis mióta kijöttek a konyhából, azóta dupla olyan energiával képzik magukat, mint a férfiak. Nem csak az IQ-juk magasabb, de az EQ-juk is."
Törvényszerű, hogy az ilyen nősoviniszta hozzászólásokat ezen az oldalon felpontozzák, viszont nem igaz, amit írtál. A férfiak és a nők IQ-ja átlagban kb. egyforma, de csak azért, mert a férfiak között több az értelmi fogyatékos, akik lefelé húzzák az átlagot.
Az EQ-ról nem ismerek statisztikát, de tapasztalataim szerint abban is jobbak a férfiak.
"És te az értelmesebb kisebbségbe, vagy az ostobább többségbe sorolod magad??"
Rendkívül bunkó ember vagyok, viszont sokkal intelligensebb vagyok, mint az átlag pasi.
25:
Nem sértődök meg. Egyrészt én tényleg csak dugni akarok, mivel a pénzügyeimet és a tanulmányaimat fontosabbnak tartom mint egy párkapcsolatot. Szerencsére vannak hozzám hasonló mentalitású nők, így a szexuális életemmel nincs gond.
Másrészt meg, ha nem csak dugni akarnék, akkor sem sértődnék meg, mivel TUDNÁM, hogy ez rám nem igaz.
Csak az alacsony szintű embereket zavarják az általánosítások, mivel mindent a szívükre vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!