Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elo szokott itt jonni a nagy korkulonbseggel (a ferfi javara) rendelkezo parkapcsolatok temaja idonkent. Megfigyeltem valamit. Szerintetek is igy van?
Azt, hogy pl. akiket eloben ismerek, es nagy korkulonbsegu kapcsolatban elnek, ott a no inkabb atlag, atlag alatti kulseju. Ti is igy gondoljatok?
A dekorativabb huszoneves lanyok inkabb a sajat korosztalyukkal foglalkoznak, szerintem. Kivancsi vagyok, ti mit gondoltok, mit figyeltetek meg.
Szia, ez elég vicces, mert én kapásból mondok neked tíz olyan embert, akik ellenkezőleg vannak, mint amit te megfigyeltél, egy konkrétat írok :(nem mindegyik párt ismerem személyesen, csak kis városban élünk, és látásból szinte mindenki ismer mindenkit) pasi idősebb 42 éves, a most
már felesége 30, négy éve házasok, egy éves a kisgyerekük. A hölgy csinos, dekoratív, tényleg szép, de nem az a kiló smink, meg legújabb ruhák, ő valahogy természetesen szép, és ráadásul nagyon kedves, közvetlen. A férfi középvezető, és igencsak fontos számára a külsőség, a megjelenés. Tehát nem választhat maga mellé és sárga fogú, zsíros hajú, maradi nőt... Függetlenül attól, hogy kedves e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!