Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy látja, hogy sokkal jobb világot élünk, mint száz éve? A párkapcsolatok virágzásának lehetünk szemtanúi?
pontosan. sokkal több az "inger".
régen mi volt..a nő örült ha talált egy normális srácot a szomszéd faluban, leélte vlee az életét.
most? talál valakit, és mivan eltelik fél év..áhh unalmas, keresek mást,...
közösségi oldalak stb millió inger, pillanatok alatt mennek tönkre és születnek kapcsolatok.
Szóval az éremnek két oldala van.
Én is inkább azt látom hogy az örök szerelem kihalófélben van sajnos.
Persze sok tekintetben sokkal szabadabb most a világ de máshonnan nézve ijesztő.
Engem elborzaszt ez a sok válás, sok patchwork család. Nyilván az sem jobb ha örökké egy agresszív alkoholistával él valaki.
De én azzal akarom leélni az életem akinek gyereket szülök. Éppen ezért nagyon megválogatom hogy ki lesz az.
Én csak a saját szemszögemből tudom nézni a dolgot, és igen, nekem jobban tetszik. Szimpatikus, hogy:
- nem úgy kiházasítanak vmi pasival, akitől lehet, hogy irtózom (vagy ha nem is ilyen tipikus házasságközvetítésről beszélünk, akkor is ott van, hogy a szülő simán beleszólhat, hogy kivel engedi el a gyerekét és hogyan)
- ha egy kapcsolat már nem működik, el lehet válni úgy, hogy ne nézze le mindenki a feleket, főleg a nőt
- aki csak dugni akar, arra is megvan a kereslet-kínálat, lehetőség
- nincs elvárva tőlem az nőként, hogy ne dolgozzak, még ha lenne hozzá agyam is, hanem 24/7 a konyhában legyek, a házat takarítsam és a gyerekkel foglakozzak... főleg hogy nem érzem magam alkalmasnak az anyaságra
Emellett meg azt látom, hogy aki tud választani és megvan benne rá az igény, az úgyis tud komoly kapcsolatot létesíteni.
Nekünk,Nőknek,jobb világ,de a pasiknak nem annyira,mert most már a legtöbb nő kinézi azt a csávót-jogosan-,akinek otthon az anyja nyírja a haját,elvárni kinézetre tud,de nyújtani azt semmit.Legalábbis nagy átlagban ez a magyar pasiknál így van.Náluk már csak a távol-keletieknek van nagyobb igényük kinézetre.
Megye székhelyek környéki falvakban,kisebb városokban a 20 feletti korosztály javarészt leragadt abban a korban,amikor egy nő hozzáment akárkihez feleségül,csak ne legyen vénlány.Mondjuk ez sokkal több ideig tartott ezeken a területeken,mint egy nagyobb városban.
A 20 alatti korosztály nagy része átesett ugyan a ló túlsó oldalára,bár az még a jobbik véglet.Legalább valamennyire van mire elvárniuk.Úgyhogy nekünk,nőknek ezek a változások jól jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!