Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnátok erre írni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnátok erre írni?

Figyelt kérdés

Új munkát találtam, alig hogy dolgozni kezdtem rám is írt egy fiú messengeren, de én nem ismertem és nem jelöltem vissza és nem is írtam vissza neki. Később mikor már tudtam kiről van szó visszajelöltem és megint írt, írni kezdünk, de csak egy napot tartott aztán megszakadt, gondolom miattam, nem voltam valami kedved hozzá. 6 hónapig nem is láttuk egymást, máshol dolgoztunk. Most megint együtt dolgozunk és gyakran találkozunk. Már most én is érzem hogy fel tudja kelteni az érdeklődésemet, de van barátnője. Így gondoltam hagyom és nem keresem a társaságát, nem beszélünk.

Ő folyton engem néz, mélyen a szemembe és én is. A társaságomat keresi, de nem lép és nagyon sokat beszél a barátnőjéről. Mire gondolnátok? Mi a helyzet? Rosszul értelmezem a jeleket?

2019. febr. 27. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Minek foglalkozol olyannal, aki foglalt? Nincs elég szingli pasi ebben az országban?
2019. febr. 27. 14:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2019. febr. 27. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Milyen jeleket? A "jelek", amiket leírtál semmiben sem mutatnak túl haverkodáson, barátkozáson. Ez a szekér már elment, boldog mással, szóval gondolatban is szakadj le róla.
2019. febr. 27. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Jót tesz az egojának, hogy van egy hülye liba, aki képes neki bedőlni, miközben porig alázza azzal, hogy flört közben a barátnője a téma.
2019. febr. 27. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam az mindig èrdeklődés csökkenésével jár,ha kiderül barátnője van.És ha emellett még azt veszem észre,hogy érdeklődő az még roszabbul érint,mert kb.olyan mintha madárnak nézne. AMùgy ha mindig a nőjéről beszél,akkor ùgy venném,hogy csak barâtkozni akar.
2019. febr. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!