Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megkülönböztetni, hogy szerelmes vagyok vagy csak őrülten vonzódom hozzá?
Szeretném újra érezni az illatát, érezni ahogy a bőre az én bőrömhöz simul, hallani a szuszogását ahogy végigcsókolom a nyakát, a füle tövét! Szeretnék újra hosszan a szemébe nézni és újra csókolni. ...de nem szeretnék minden percben vele lenni, mindent vele csinálni, pár együtt töltött szerelmes óra után elengedném, de várnám a következőt. Sajnos egy ideje nem vagyunk együtt, szinte egész nap rá gondolok de mégse tudom eldönteni, hogy most szerelmes vagyok vagy csak őrülten hiányzik maga az ember... Szerintetek?
35/N
#12 Nem tudom ki szokta ezt mondani, de értelmetlen.
A férfi helyében én is rég lemondtam volna rólad, ha csak úgy ok nélkül visszautasítod valakinek a szerelmét, mert azt se tudod, hogy mit akarsz. Aztán meggondolod magad és várod, hogy komolyan vegyenek.
Tökmindegy, hogy ezek után mit érzel, de ha megnézed a férfi szemszögébõl is, akkor eléggé kegyetlen, ne csodálkozz, ha nem bízik benned és nem megy vissza hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!