Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő azt mondja nektek, hogy "kedvellek", akkor nektek megfordul a fejetekben az, hogy esetleg szerelmes belétek?
elsőre nem ez fordul meg a fejemben.
2 opció van ilyen esetben:
1. ha tetszik a nő, akkor reméljük összejövünk, szerelem az ki tudja majd kiderül, de valószínűleg lesz szex is :)
2. ha nem tetszik akkor bele sem gondolok semmibe sem.
Nő vagyok, férfiakat kérdezel...de:ha én azt mondom egy pasinak,hogy kedvelem, akkor kedvelem..és nem pasiként gondolok Rá, "csupán" szimpatizálok Vele.
Aki viszont bejön nekem pasiként, azt nem kedvelgetem, még akkor se, ha Ő nem teszi meg az első lépést.
Én semennyire. Ha azt mondod, kedvelsz, nem fogom azt gondolni, hogy szerelmes vagy belém, vagy akárcsak felkeltettem az érdeklődésedet mint férfi. Azt fogom gondolni, hogy kedvelsz mint barátot.
Szerintem a legtöbb férfi hasonlóan gondolkodik.
Akibe szerelmes vagy, annak ne mondd, hogy kedveled, mert a lekoptatásra és a "kiszerettem belőled"-re használt gyengéd eufemizmus is önmaga jelentésén túl.
32/f
Kedvelem tehát bejön, amiböl barmi lehet. Aki nem jön be mint férfi annak nem célozgatnék.
Olvasva a fentieket ez aztán a nöi férfi logika, nem is csoda nem értjük egymást.
Nem.
Azt gondolom amit mond, hogy kedvel, kesveli a tarsaságomat, szeret beszélgetni velem, stb.
Ha viszont észrevehetően keresi a tarsaságomat, illetve egy pillantásokkal, érintésekkel is kommunikál, akkor igen.
A "kedvellek" az elég egyértelmű célzás egy nőtől.
Ha már egy nő igy "udvarol" egy férfinek akkor ott már elég nagy "baszatlanság" van a hölgy részéről.
Én arra gondolnék hogy tettszem neki.
De volt már példa arra hogy félreértettem a nőket, szóval ez kevés ahoz hogy mondjuk kezdeményezzek, elhívjam randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!