Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megkülönböztetni, hogy szerelmes vagyok vagy csak őrülten vonzódom hozzá?
Szeretném újra érezni az illatát, érezni ahogy a bőre az én bőrömhöz simul, hallani a szuszogását ahogy végigcsókolom a nyakát, a füle tövét! Szeretnék újra hosszan a szemébe nézni és újra csókolni. ...de nem szeretnék minden percben vele lenni, mindent vele csinálni, pár együtt töltött szerelmes óra után elengedném, de várnám a következőt. Sajnos egy ideje nem vagyunk együtt, szinte egész nap rá gondolok de mégse tudom eldönteni, hogy most szerelmes vagyok vagy csak őrülten hiányzik maga az ember... Szerintetek?
35/N
szerelem: azt akarod, hogy a másik boldog legyen, hogy mosolyogni lásd, hogy átéljen jó dolgokat, de egyáltalán nem csak szexről van szó
vonzódás: krvára meg akarod dugni
Szerintem puszta vonzalom az, ha olyasvalakihez vonzódsz, akinek hidegen hagy a személyisége, vagy épp elviselhetetlennek tartod a jellemét, csak fizikailag vonz.
Szerelem esetén szeretsz együtt lenni az adott személlyel, szereted a teljes lényét, a személyiségét. Nem arról van szó, hogy a szerelmesek minden percben együtt akarnak lenni, de többnyire szeretnek együtt lenni még szexen és romantikázáson kívül is.
#7 *az õrült macskás nõ kósza gondolatai”:D
Nem csoda, hogy nincs, ha így álsz hozzá.
Nem tudom, hogy szerelemnek lehet-e nevezni, de az biztos, hogy párkapcsolat képtelen, aki így viszonyul másokhoz, így ami marad neki, az csak a plátói sopánkodás az elvesztett nagy szerelme után. Tökmindegy, hogy minek nevezed ezt, ez így már nem fog mūködni, mint kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!